Regija

Vaso Bakočević čestitao Truščeku te poručio: ‘Otkrio si steroide u 40. godini, namazani si smrad‘

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Vaso Bakočević)
Crnogorski borac ne odustaje od prozivanja kultnog regionalnog borca iz Križevaca

Ivica Trušček sinoćnjom pobjedom nad Aleksandrom Jankovićem, došao je do još jednog slavlja protiv boraca iz srpskog Fight Company teama. Nakon što je u sedmom mjesecu 2020. godine po drugi put u karijeri savladao Vasu Bakočevića, jučer je također u drugoj rundi slavio i protiv Jankovića (11-12-0).

Savo Lazić kao trener, ali i aktivni borac, iduća je želja 39-godišnjeg ''Terrora''. Međutim, Vaso Bakočević i dalje je željan još jedne borbe protiv Ivice, ali inzistira da to bude boksu bez rukavica (bare knuckle). ''Psihopata'' se putem Instagrama osvrnuo na sinoćnji Truščekov nastup.

''Kad pošteno izgubimo, mi čestitamo za razliku od mnogih iskompleksiranih majmuna s MMA scene. Čestitke na pobjedi, Ivice. I dalje mislim da si smrad namazani s tužnom pričom te da tako kupuješ ljude. Otkrio si steroide s 40 godina i tetovirao si se. Ista tetovaža k'o moja. Nego, ponuda od mene za borbu golim šakama ti je i dalje tu, pa se čujemo i dogovorimo sve. Aleksandre (Jankoviću), volim te brate moj.'', napisao je Vaso, priloživši fotografiju Truščeka prilikom razgovora s Ivonom Hemen.

image

Vasin Instagram ''story''

Instagram (vaso Bakočević)

Ususret nastupu na FNC 5 priredbi u Zaboku, Trušček je na jednoj od konferencija za medije upitan u vezi Vase Bakočević. Balkanski ''BMF'' tada je rekao.

''Vaso valjda ne može preboljeti činjenicu da sam ga dvaput lakoćom pobijedio u MMA-u pa se ponaša kao nekakva ljubomorna bivša cura i traži deset godina stare videe po internetu, samo kako bi pronašao nešto loše o meni. Ja nikad nisam tvrdio da sam uzoran borac, otac ili čovjek. Samo se trudim, ali više zaje**m nego što uspijem. Malo sam razmišljao o tome i ne želim više čuti za njega.''

Dakle, od borbe golim šakama gotovo sigurno neće biti ništa, a Savo Lazić preostaje kao možda i posljednja uzdanica Fight Companyja za zaustaviti pohod Ivice Truščeka na borce iz njihove dvorane.

Linker
11. travanj 2024 01:30