Regija

Vaso Bakočević najavio povratak u laku kategoriju

Vaso Bakočević
Čini se kako bi se Vaso Bakočević mogao vratiti kategoriji kojoj svojom konstitucijom i najbolje pripada. Na Instagram je postavio objavu u kojoj se opisao predebelim te je otkrio kako je došlo vrijeme za skinuti kilograme.

S Vasom Bakočevićem nikad nije dosadno. Još prije nekoliko dana govorio je kako bi se bio spreman potuči i s borcima srednje kategorije, da bi se sad pojavila objava na Instagramu u kojoj sebe navodi kao predebelog te kako je došlo vrijeme da se uozbilji i riješi viška kilograma.

"Dobro jutro. Ja sam debeli seronja od 84 kilograma i moram sakrivati svoju stomačinu vriskovima svojih protivnika. Obećavam da ću se nakon ljeta vratiti na 70 kilograma", napisao je Vaso, tako najavivši povratak u kategoriji kroz koju se zapravo probio te u kojoj je odradio većinu svojih mečeva do 2015. godine.

Vaso je prije par godina čak nastupao i u kategoriji do 66 kilograma. Perolaka i lake svakako najviše odgovaraju njegovoj konstituaciji, no on je sam izjavio kako je to preloše djelovalo na njegovo tijelo, a osim toga je dodao i kako voli hedonistički živjeti. No, isto tako je poznato kako većina boraca to žrtvuje da bi došli do što boljih rezultata. Vaso u posljednje vrijeme izgleda najbolje u karijeri i možda je shvatio kako je vrijeme za iskorak. A ukoliko bi bezbolno uspio spustiti na 70 kilograma, možda bi mu tu bila najbolja prilika za nešto više.

A možda se samo šalio...

Linker
17. travanj 2024 10:04