Regija

Vaso Bakočević natuknuo revanš protiv bivšeg KSW prvaka

Sowinski vs. Bakočević.
 Youtube screenshot
Čini se kako bi Vaso Bakočević mogao biti na rubu povratka u KSW. Popularni crnogorski borac natuknuo je putem Instagrama revanš protiv bivšeg prvaka poljske promocije, Artura Sowinskog, a ovaj mu je čak u komentarima odgovorio kako je spreman.

Vaso Bakočević trenutno se nalazi unutar niza od šest pobjeda, a sve ih je ostvario u posljednjih deset mjeseci. Od posljednje, koju je ostvario na petom Megdanu, prošlo je mjesec dana i čini se kako je spreman za ugovaranje novog nastupa. Sudeći po njegovom Instagram profilu, možda se "kuha" nešto jako zanimljivo.

Tamo je postavio fotografiju sa sučeljavanja prije borbe protiv Artura Sowinskog. 32-godišnji Poljak bivši je KSW-ov prvak, a protiv Bakočevića se borio 2014. godine na KSW 29 eventu. Popularni "Kornik" je tada slavio podijeljenom odlukom sudaca.

"Prvi put kad smo se vidjeli rekao si mi da ti se sviđam, a samo smo se poljubili. Ovog puta ću ti dati cijelo pakovanje", napisao je Bakočević uz objavu.

Nakon što je u lipnju savladao Macieja Jewtuszka, čime je osvetio jedan KSW poraz, Bakočević bi Poljacima mogao biti zanimljiv i po pitanju drugog. Sowinski je inače bivši KSW-ov prvak perolake kategorije, no trenutno se bori u lakoj. Posljednju borbu odradio je u svibnju na KSW 49, gdje je poražen od Normana Parkea. To mu je bio treći poraz u posljednje četiri borbe, no u promociji je i dalje velika zvijezda.

Kao znak da je zainteresiran za novi susret s Bakočevićem najbolje nam može poslužiti njegov osobni odgovor na Vasinu objavu. Kornik je napisao kako čeka.

Inače, KSW bi najesen trebao odraditi svoju prvu priredbu u Novom Sadu. Angažiranje Bakočevića za nju bi im bio itekako dobar potez.

Linker
19. travanj 2024 16:19