Regija

Vaso Bakočević prihvatio Pijetrajev prijedlog za borbu protiv Hrvoja Sepa: ‘Čika Leo ovo je moja igra‘

Vaso Bakočević, Leonard Pijetraj, Hrvoje Sep

 Screenshot (Youtube, Podcast Inkubator, Psycho TV by Vaso Bakočević)
Leo je prvi iznio ideju, a Vaso ju je prihvatio

Najpoznatiji hrvatski boksački trener Leonard Pijetraj nedavno je gostovao u On Weight emisiji Gorana Babića ‘Hambija‘, a jedna od tema koje su se dotakli je karijera našeg profesionalnog boksača i bivšeg olimpijca Hrvoja Sepa. Hrvoje je klasičan primjer opasnog boksača koji ne može protivniku donijeti puno novaca, te mu je iz tog razloga vrlo teško za pronaći adekvatnog protivnika. U karijeri je do sada upisao 12 pobjeda uz jedan poraz, a sada je već prošlo sedam mjeseci bez da je boksao.

Leonard Pijetraj je u emisiji iznio svoje mišljenje kako bi se Hrvoje Sep odlično snašao u boksu bez rukavica, te da bi u takvome meču mogao i zaraditi ukoliko se bude borio protiv poznatog imena kao što je Vaso Bakočević. Vaso je do sada neporažen u bareknuckle borbama s tri pobjede u isto toliko mečeva.

"Vaso Bakočević javi se buraz, sa Sepom ćeš napraviti spektakl." - obratio se Pijetraj Vaso, a cijelu emisiju koja traje pet sati i u kojoj su ‘Hambi‘ i Leo prošli jako puno tema možete pogledati OVDJE.

Nakon nekoliko dana ta prozivka je očito stigla i do Vase koji ju je prihvatio, te odgovorio u svojem stilu.

"Ne znam tko je taj ‘Slep‘, ali što se mene tiče ako je prava lova može. Čika Leo ovo je moja igra." - odgovorio je Vaso i zagolicao maštu fanova koji bi definitivno htjeli pogledati jedan ovakav meč.

image

Instagram Story od Vase Bakočevića

Screenshot (instagram, Vaso Bakočević, Vaso_ps)

Iako je Hrvoje Sep vrhunski boksač i tehničar, pa tako i fajter, nije pravilo da bi se u boksu bez rukavica snašao bolje od MMA borca. No ono što je sigurno je to da bi vidjeli jednu pravu borilačku poslasticu. Tako bi se Hrvoje pridružio Marku Martinjaku i još nekolicini hrvatskih boraca koji se natječu u ovome surovome sportu.

Linker
20. travanj 2024 18:18