Regija

Vaso Bakočević protiv bivšeg Bellatorovog borca na FNC-u u Karlovcu!

Vaso Bakočević

 Screenshot(youtube,bellatormma)
U svom stilu prokomentirao je i protivnika

Već je bilo poznato da će popularni crnogorski borac Vaso Bakočević nastupiti na FNC 6 eventu u Karlovcu koji će se održati 17.6., ali sada se zna i protiv koga će se boriti. Protivnik će mu biti Izraelac Kirill Medvedovsky, bivši Bellatorov borac koji je u karijeri odradio 21 borbu, a kao pobjednik izašao iz njih 12. U Bellatoru je odradio četiri borbe od kojih je izgubio tri, a u posljednjih pet mečeva upisao je četiri poraza. Borac je trenutno u silaznoj putanji karijere, a Vasi će poslužiti kao dobar test nakon da vidi u kakvoj je trenutno formi.

Vaso u posljednjih pet nastupa ima identičan uspjeh kao i izraelski borac; izgubio je u četiri navrata, a tek u posljednjoj borbi prije 10-tak dana upisao je pobjedu. Ovo mu je prilika da poveže dvije pobjede za redom što nije napravio još od 2019. godine kada je imao sjajan niz od čak šest pobjeda za redom. Vaso u posljednje vrijeme jako dobro koristi svoju popularnost i financijski to iskorištava najviše što može. U posljednje vrijeme mogli smo ga vidjeti u različitim vrstama borbi; od boksa golim šakama, borbi po MMA pravilima, pa sve do borbe bez ikakvih pravila.

Popularni Crnogorac se trudi ostati što aktivniji, kako na borilačkoj sceni tako i na društvenim mrežama, a sada je objavio i na svom Instagram profilu što misli o svome protivniku i o skidanju kilograma.

"Sljedeća borba je za 15 dana, opet s MMA rukavicama. Protivnik je Kirill Medvedovsky; Bellator veteran koji se borio i na ACA i Octagon-u, ima preko 20 mečeva. Respekt. Ali nema respekta. BJJ crni pojas (sjećate se kako je posljednji crni pojas prošao protiv mene), što ne znači da će i ovaj, ali možda prođe i gore nego Franca. Kategorija je "Super-Lightweight" (75kg) tako da moram baciti pizzu iz ruku... barem dok je "fight week".

Linker
14. travanj 2024 15:24