Regija

Vaso Bakočević uoči BKFC debija: ‘Ne znam koji je kreten izmislio rukavice. Neka trči što brže da se spasi‘

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Psycho Tv)
‘Potpisao sam s BKFC-om jer je to najveća pozornica na svijetu u ovoj disciplini‘

Najpopularniji regionalni borac Vaso Bakočević za manje od mjesec dana debitirat će u najjačoj svjetskoj organizaciji za boks bez rukavica - Bare Knuckle FC. Odradit će sunaslovnu borbu večeri 22. ožujka u Bugarskoj (Arena Sofia) na BKFC 58 priredbi, a protivnik će mu biti egipatski borac Ramadan Nooman.

Povodom toga je odradio intervju za bugarski medij MMA.bg gdje je za početak opet izjavio da mu se ova disciplina puno više sviđa od MMA-a te da će postepeno nastaviti karijeru samo tamo.

"Još nisam prestao s MMA-om, ali sam sve bliže tomu. Imam gotovo 70 borbi i umoran sam od toga, međutim, kad sam se prije četiri godine okušao u boksu bez rukavica, znao sam da sam rođen za to", započeo je "Psihopata", a onda pokušao zorno opisati koliko je boks golim šakama prirodan sport.

"Sviđaju mi se ova pravila, najrealističnije je koliko može biti, 100 posto prirodan - boriš se golim šakama. Ne znam koji je kreten smislio rukavice. Potpisao sam s BKFC-om jer je to najveća pozornica na svijetu u ovoj disciplini, baš kao UFC za MMA".

Na kraju je imao poruku za svog protivnika:

"Znam mu samo ime i kako izgleda, to je sve što mi treba. Preporučujem mu da trči što brže da se spasi, to mu je jedina šansa jer neće preživjeti do posljednjeg zvona".

Linker
26. travanj 2024 07:29