Regija

Vaso Bakočević već ugovorio novi nastup: Predvodit će debitantsku priredbu nove regionalne promocije

ArMMAda - službeni poster

 Instagram (armmada)
Jedan od najpopularnijih regionalnih MMA boraca nastupit će u main eventu prvog Armmada eventa

Tek je tjedan dana prošlo od posljednjeg nastupa i novog poraza Vase Bakočevića, a Crnogorac je već ugovorio novu borbu. Nakon poraza na eventu pod okriljem Wotore promocije u borbi bez pravila, Bakočević je ugovorio MMA meč.

''Psihopata'' će 22.svibnja (peti mjesec) predvoditi prvu priredbu nove regionalne MMA promocije naziva Armmada. Njegov protivnik bit će Dragoljub Stanojevič (11-9-0).

23-godišnji Stanojević bosanskohercegovački je borac, a iako je poprilično mlad za MMA borca, već je 20 profesionalnih nastupa iza njega. Trenutno je u nizu od dva uzastopna MMA poraza, a jedan od njih dogodio se pod okriljem ugledne ruske promocije ACA. Posljednju pobjedu upisao je početkom 2020. godine, savladavši Marka Matića u prvoj rundi.

Stanojević uz MMA karijeru, paralelno nastupa i u profesionalnom boksu. MMA karijera ipak mu je osjetno uspješnija, jer trenutno je bez pobjede nakon 17 profesionalnih boksačkih nastupa.

Na istoj priredbi obračunat će se i Aleksandar Terzić (7-2-0) sa Slavoljubom Mitićem (10-12-0). 39-godišnji Mitić iskusni je regionalni borac, a sve do posljednjeg nastupa i poraza od odličnog Predraga Bogdanovića, Mitić je bio u seriji od četiri uzastopne pobjede.

Aleksandar Terzić 27-godišnji je srpski borac, a 2020. godine nastupao je u prvoj sezoni FNC Armagedona. Luka Milidragović porazio ga je jednoglasnom odlukom, ali radi se o amaterskoj borbi. Terzić profesionalni MMA meč nije odradio od 2018. godine i poraza od Vugara Bakhshieva.

Dušan Ilić snage će odmjeriti s Rumunjem Ionom Taburceanuom, a najavljeni su i mečevi Aleksandra Mihailovića kojem će protivnik biti Tudor Racotan te borba Dževada Muftića i Predraga Jovanovića.

Kikinda će biti grad domaćin ove priredbe koja će se održati u Sportskoj dvorani ŠRC Jezero. Event će započeti od 20:00h, a ulaz je slobodan.

Organizatori su na svojim društvenim mrežama napisali kako se radi o novoj MMA promociji te da ulaze na scenu s najatraktivnijim borcem Balkana, Vasom Bakočevićem.

Linker
16. travanj 2024 13:58