Regija

Veliko priznanje za Roberta Soldića! Nominiran je za najboljeg međunarodnog borca

Roberto Soldić

 SEBASTIAN RUDNICKI Sebastian Rudnicki
Saznajte kako možete glasovati za našeg borca

Roberto Soldić je dobio jedno veliko priznanje. Naime, nominiran je za međunarodnog borca godine! U toj kategoriji nominirani su redom: Roberto Soldić, Alexander Volkanovski, Mateusz Gamrot, Islam Makhachev i Khamzat Chimaev.

Sve nominacije i borce možete vidjeti OVDJE, a tu možete i glasati uz prethodnu registraciju na službenoj WEB stranici.

Inače, nagrade se dijele u mnogo kategorija, a neke od njih su: međunarodni borac godine, borba godine, nokaut godine, ‘submission‘ godine, promocija godine, MMA novinar godine, uspon godine i mnogo drugih.

Bitno je za naglasiti da je period za nominacije između 1.7. 2021 do 30.6. 2022., odnosno uspjesi koje su borci ostvarili u navedenom periodu. Naš Roberto Soldić je u tom periodu otišao srednju kategoriju i u KSW-u uzeo pojas Mamedu Khalidovu.

Od tada je status Roberta Soldića nejasan; postojale su razne teorije o organizaciji u kojoj će nastaviti karijeru, a i sam je u jednoj epizodi ‘Podcast Inkubatora‘ rekao da je to UFC. Zatim je na Instagram profilu objavljivao fotografije s čelnicima azijskog ONE Championshipa, što je dodatno uzburkalo strasti regionalnim fanovima.

Sama činjenica da je Roberto nominiran uz ovakva prestižna imena je ogromna stvar. Biti u društvu boraca koji su sama krema MMA sporta je veliki uspjeh, a kad bi nagradu i osvojio, bio bi to pravi spektakl u regiji. I vi možete podržati Roberta na LINKU.

Linker
23. travanj 2024 02:06