Regija

(VIDEO) Alen Babić nokautom riješio Francuza u prvoj minuti meča

Alen Babić
 screenshot/Twitter
Hrvatski boksač Alen Babić uspješno je odradio svoj drugi profesionalni meč. Na otvaranju programa u londonskoj O2 Areni već u prvoj minuti je nokautom savladao Morgana Dessauxa iz Francuske.

Babić je status favorita opravdao samim pristupom u meč. Čim je gong označio početak prve runde, silovito je krenuo u napad te već prvom serijom francuskog teškaša šalje na pod. Ovaj se odmah ustao i dočekao kraj brojanja, nakon čega je dao znak da je spreman vratiti se u meč. No, čim se to dogodilo, Babić je nastavio tamo gdje je stao. Novim silovitim napadima, tijekom kojih je kombinirao udarce, jednostavno nije dozvolio svom protivniku priliku da mu uzvrati.

Nakon otprilike 45 sekundi, Babić novom serijom svog protivnika šalje na pod, a tu je bio i kraj. Tako je "Savage" osim statusa favorita opravdao i svoj novi nadimak s kojim je krenuo u profesionalnu karijeru. Dvije ekspresne pobjede u razmaku od devet dana su dokaz kako hHrvatska ima novog potentnog boksača kojeg bismo već uskoro mogli gledati u novom meču. Sam je izjavio kako se sad želi boriti što češće i vjerojatno je to Dillianu Whyteu, koji je odnedavno postao njegov promotor, dao do znanja.

Ispod teksta možete pogledati kako je izgledao meč, a snimku je podijelio organizator priredbe, Matchroom Boxing. U glavnom meču večerašnjeg programa Dillian Whyte borit će se za privremenu WBC titulu teške kategorije protiv neporaženog Oscara Rivasa iz Kolumbije.

Linker
14. travanj 2024 09:59