Regija

(VIDEO) Alen Babić odradio otvoreni trening uz Whytea i Rivasa

David Diamante i Alen Babić
Alen Babić doputovao je u London gdje će u subotu odraditi svoj drugi profesionalni meč. Prije nego što se publici predstavi protiv Morgana Dessauxa, Babić se predstavio na otvorenom treningu.

U prekrasnom okruženju, odmah uz Tower bridge, Babić je posebno predstavljen od strane legendarnog najavljivača Davida Diamantea, da bi nakon toga ušao u ring i odradio svoju kratku prezentaciju za fanove. Iako mu je ovo tek početak profesionalne karijere i zapravo će otvoriti program u O2 Areni, iz Matchroom Boxinga namjeravaju Babića već sad početi promovirati na pravi način.

Hrvatski boksač vrlo je dobro raspoložen pred ovaj meč, što se vidjelo i po kratkom "shadow boxingu" odrađenom u ringu. Meč protiv francuskog teškaša dogovoren je na četiri runde po tri minute, ali nema sumnje kako će se Alen potruditi da sve završi bez potrebe sudjelovanja bodovnih sudaca. Njegov stil boksa svakako najavljuje tako nešto, a i Francuz je boksač koji se uvijek spreman otvoreno potući.

Nakon Alena Babića, u ring su ušli još neki boksači koji će nastupiti u subotu, a sve je kulminiralo Dillianom Whyteom i njegovim protivnikom, neporaženim Kolumbijcem Oscarom Rivasom. Alen Babić prvi je po redu u videu koji se nalazi ispod teksta. Pogledajte!

Linker
15. travanj 2024 18:55