Regija

(VIDEO) Alen Babić ponovno na pripremama s Dillianom Whyteom

Dillian Whyte i Alen Babić
 Instagram
Alen Babić otputovao je pomoći Dillianu Whyteu u njegovim pripremama za meč protiv Povetkina

22. kolovoza održat će se veliki teškaški boksački meč između Dilliana Whytea i Alexandra Povetkina. Svom nastupu na tom programu nada se Alen Babić, hrvatski teškaš čiji je Whyte menadžer. No, ne samo to. "Savage" je i ovog puta dobio poziv Dillianu pomoći u pripremama te je tako otputovao u Portugal, gdje je jedan od glavnih Whyteovih sparing partnera.

Već prije puta Babić je rekao kako će dati sve od sebe da se nađe na uvodnom programu priredbe na kojoj će se Whyte i Povetkin boriti, posebno nakon što je zbog krize s koronavirusom ostao bez nekoliko ugovorenih mečeva. Već u startu za njega nije lako naći protivnika, pa iz tog razloga svako otkazivanje je vrlo neugodno iskustvo. No, na Babiću je da vjeruje u sebe i radi.

Da u njega vjeruje i Whyte, dokazao je britanski teškaš samim pozivom na nove pripreme, ali i već ranije donesenom odlukom kako će se on brinuti o njegovoj karijeri. Babića je već nakon prvih nastupa pohvalio i vodeći europski promotor Eddie Hearn.

Informacije o novom meču hrvatskog teškaša iz Rovinja za sada nisu dostupne, ali da se nešto radi na tome daje naslutiti video koji je Babić objavio zajedno s Whyteom te na kojem vidimo kako jedan od najboljih teškaša svijeta itekako vjeruje u svog kolegu. "Savage" je kroz hashtagove najavio da vijesti stižu uskoro pa se nadamo da ćemo za nešto više od pet tjedana imati priliku popratiti i njegov novi profesionalni nastup.

Linker
16. travanj 2024 21:13