Regija

(VIDEO) Alen Babić: 'U ringu riskiram život zbog vas! Hrgović? Drago mi je da je izgubio okladu'

Alen Babić
 Screenshot (YouTube, Matchroom Boxing)
"Malen sam, ne izgledam poput Joshue, ali znam udariti, izdržljiv sam i imam čvrstu glavu"

Alen Babić ponovno je bodovne suce poštedio zbrajanja te je i u svom šestom profesionalnom meču upisao pobjedu nokautom.

Ovoga puta od udaraca hrvatskog teškaša pao je Tom Little. Babić je imao plan da se to dogodi u prvoj rundi, ali Britanac se pokazao nešto čvršći nego što su neki očekivali pa je tako izdržao sve do treće.

"Kao što sam rekao. Stalno se ponavljam. Moja 'Savage' vojsko, nikada vam nisam lagao. Ako sam rekao da ću nešto napraviti onda ću i to napraviti. Da, rekao sam da pada u prvoj, trebala je to biti prva, ali bio je dobro pripremljen i mogao je primiti udarac."

Zaustavio si ga brže od Filipa Hrgovića (4. runda)?

"Imao sam goriva za 20 ovakvih rundi. Ovo mi nije bilo teško. Hrgović se kladio protiv mene i drago mi je da je izgubio svoj novac. On je moj sunarodnjak, a kladi se na Toma Littlea. To vam pokazuje da nema pojma o boksu. On ne poznaje povijest boksa, on je vrlo dobar tehnički, ali sa mnom u ringu to nije dovoljno. Ring je život, a ja u ringu riskiram svoj život za vas. On to neće napraviti jer je sebičan. Želim ga čim se vrate fanovi."

Sjelo mu je (Littleu) par udaraca, kako ocjenjuješ njegovu snagu?

"Zar je? Stvarno ne znam. Je li mu sjelo par udaraca? Nisam ništa osjetio. Tom je dobar lik i zato ću ga primiti natrag u 'Savage' vojsku. Naljutio je 'Savagea', ali sada je sve OK. Dobar je borac, ali ni blizu moje razine."

Tebi je želja zabavljati fanove, zar ne?

"Takav sam, ništa nije lažno kod mene. Hrgović je lažnjak. Ja nisam, volim ovo. Zabavljam ljude i uvijek ću biti takav. Čak i kad dođu veliki udarači. Dajte mi snažnog udarača, nokautera, onda ćete vidjeti 'slatku znanost'. Imam olimpijskog trenera i dva olimpijca u dvorani. Imamo sparinge svakoga dana i to tehničke. Ali ljudi ovo žele vidjeti. Dajte mi nešto i dokazat ću se. Malen sam, ne izgledam poput Joshue, ali znam udariti, izdržljiv sam i imam čvrstu glavu."

"S Hrgovićem se želim boriti pred navijačima. Želim da svi vide kako pada jer mislim da je lažnjak. Bori se s kantama, s 50-godišnjacima. No, sve je u redu. Volim Filipa Hrgovića", zaključio je Babić.

Linker
20. rujan 2021 00:38