Regija

(VIDEO) Antonio Plazibat nominiran za najboljeg novaka u Gloryju

Antonio Plazibat
 screenshot/Glory
Antonio Plazibat nalazi se među pet članova Glory promocije nominiranih za najboljeg novaka u 2019. godini. Hrvatski borac, koji je u godini upisao najviše pobjeda od svih teškaša, je i svojevrsni glavni favorit za ovu nagradu.

Iako je Antonio Plazibat u Glory pristigao tek u drugoj polovici godine, uspio je postati teškaš s najviše pobjeda u promociji unutar posljednjih 12 mjeseci. Nastupio je tri puta, savladavši redom Mahiedinnea, Moznyja i Wilnisa. Dogurao je do petog mjesta ljestvice izazivača teške kategorije, a iduća godina trebala bi dati odgovor na pitanje je li već sad spreman za sami vrh.

Osim hrvatskog teškaša nominirana su još tri borca i jedan borkinja. Prvi među njima je River Daz, borac koji je upisao četiri pobjede u 2019. godini, po čemu dijeli prvo mjesto u Gloryju, a također je osvojio turnir perolake kategorije. Bruno Gazani je impresionirao u sličnoj maniri kao Plazibat, uz dodatak što je to ostvario opakim nokaut pobjedama nad poznatim imenima. Bekah Irwin ima 19 godina i također je upisala tri pobjede u godini, a posebno je briljirala na Glory Collision 2 priredbi. Posljednji nominiran borac je Ross Levine, koji je upisao jedan od najboljih nokauta godine.

Glasovanje putem Gloryjevih kanala počinje 15. siječnja, a po komentarima se čini kako bi Plazibat ovdje mogao imati status favorita za nagradu. Fanove je osvojio svojim pobjedama, ali i beskompromisnim stilom borbe.

Linker
14. travanj 2024 15:05