Regija

(VIDEO) Boksač koji je nedavno prozivao ‘Savagea‘ sprema se napasti vrh: Andrej Pešić sparira s Masternakom!

Andrej Pešić

 Instagram (andrej Pesic)
Andrej i njegov trener se trenutno nalaze u Dzierzoniowu

Srpski profesionalni boksač Andrej Pešić javnosti je najbolje ostao u sjećanju po prozivkama koje je uputio na adresu Alena Babića. U nekoliko je navrata Andrej pokušao doći do tog meča, no sada je krenuo dalje te se trenutno nalazi u Poljskoj na sparinzima.

Andrej se trenutno nalazi u Dzierzoniowu sa svojim trenerom Bratislavom gdje je sparirao sa Mateuszom Masternakom, boksačem kruzer kategorije koji se trenutno sprema za vrlo važan meč. Naime, Masternak se u sljedećem meču bori za poziciju prvog IBF-ovog izazivača. Mateusz je trenutno dvanaesti prema BoxRecovoj ljestvici, a povodom ove prigode javio nam se i Andrejev trener Bratislav:

‘‘Kao što možete vidjeti na snimci, Andrej se odlično snalazio na sparinzima. Pokazao je odličnu formu, a ovaj sparing mi je bio pokazatelj da je Andrej sazrio za neki veliki meč‘‘, rekao je Bratislav.

Kao što smo već i napisali, Andrej je ovog ljeta prozivao Alena Babića koji to nije shvatio ozbiljno. Rekao je da čeka Rivasa i meč za titulu, dok je Pešić na službenim rang ljestvicama puno niže. Kako god, ukoliko je vjerovati Pešićevom treneru, Andrej bi uskoro mogao ugovoriti neki drugi veliki meč.

Snimku sparinga Andreja Pešića i Mateusza Masternaka možete pogledati ispod:

Linker
18. travanj 2024 19:40