Regija

(VIDEO) Brutalna kompilacija! UFC u jedan video nagurao sve Miočićeve nokaute iz njihovog kaveza

Stipe Miočić vs Alistair Overeem
 REY DEL RIO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Pred borbu s Ngannouom pojavio se video koji će poslužiti kao savršena najava nadolazećeg spektakla

Stipe Miočić debitirao je za UFC još tamo u listopadu 2011. godine, a pod okriljem najuspješnije svjetske promocije do dana je današnjeg upisao je 14 pobjeda, od toga devet nokautom ili tehničkim nokautom. A upravo nam je tih devet, o kojima nisu odlučivale sudačke kartice, UFC uvrstio u novu brutalnu kompilaciju posvećenu svom najboljem teškašu.

Ovaj dio Stipine priče krenuo je 15. veljače 2012. s Philipom De Friesom, danas aktualnim KSW-ovim prvakom, a samo tri mjeseca kasnije od Miočićevih udaraca stradao je i Shane del Rosario.

Na novu pobjedu prekidom Stipe je čekao sve do 31. svibnja 2014. i priredbe na kojoj je za 35 sekundi zaustavio Fabija Maldonada.

Najefikasniji dio UFC karijere, barem kada pričamo o nokautima, aktualni prvak imao je u razdoblju od svibnja 2015. pa do svibnja 2017. godine. Naime, u tom je periodu Miočić upisao pet nokauta iz pet susreta. Redom su, podsjetimo, padali: Mark Hunt, Andrei Arlovski, Fabricio Werdum, Alistair Overeem i Junior dos Santos.

Na ovih osam nabrojanih pobjeda, nadovezala se još i ona s UFC-a 241 kada je tehničkim nokautom zaustavio Daniela Cormiera.

Hoće li Francis Ngannou ovog vikenda biti 10. ime na ovom popisu?

Linker
23. travanj 2024 21:44