Regija

(VIDEO) Cormier otkrio nove detalje o borbi s Miočićem! Iste večeri čeka nas još jedan spektakularni okršaj?

DC vs. Stipe Miočić
 Službeni poster (UFC)
Daniel Cormier u petak je proslavio 41. rođendan, ali i u razgovoru s Kamaruom Usmanom otkrio nekoliko zanimljivih informacija. Bivši dvostruki UFC-ov prvak kod nekih stvari nije ulazio u detalje, ali je dao naslutiti što bi nas moglo čekati na priredbi koja će ugostiti trilogiju između njega i Stipe Miočića.

'DC' je još jednom potvrdio da će mu treći susret s aktualnim UFC-ovim prvakom biti posljednji u karijeri, a čini se i kako mu je drago što sa suprotne strane neće imati nekog osjetno mlađeg suparnika.

"Imam još jednu borbu. Ja se više ne trebam boriti s mladim protivnicima. Miočić će uskoro imati 38 godina. Znači, trebam se boriti još jednom s jednim starim tipom. Ne trebaju mi borbe s 27-godišnjacima", u uvodu će Cormier da bi se potom okrenuo nešto zanimljivijim detaljima.

Iz sljedećih Danielovih izjava mogli bismo zaključiti da on već zna lokaciju za novi okršaj sa Stipom, a dao je naslutiti i da bi na tom istom eventu mogli gledati i nastup Kamarua Usmana koji će se najvjerojatnije obračunati s Jorgeom Masvidalom. Iako se posljednjih dana i Colby Covington nameće kao protivnik za prvaka u velter kategoriji...

"Znam da su sada luda vremena, ali mislim da se stvari oko ovog meča, poput lokacije, odvijaju idealno za mene. Bit će to prekrasan trenutak. Ako moram nagađati, barem prema onome kako se stvari odvijaju, mislim da ćemo nas dvojica provoditi nešto više vremena zajedno. Očito je da ne možemo još uvijek reći točan datum, ali mislim da ćemo skupa organizirati proslavu", otkriva Cormier.

Nastavno na ovaj razgovor, ugledni borilački portal MMA Junkie je kao dvije najizglednije lokacije za priredbu koju bi trebali predvoditi Stipe i Cormier naveo San Francisco, koji nije toliko udaljen od San Josea u kojem Daniel živi i trenira, te New Orleans koji se nalazi u njegovoj rodnoj državi Louisiani.

Linker
24. travanj 2024 16:18