Regija

(VIDEO) 'Croata' za Fight Site: 'Pa koga je to Vaso ubio? On uopće ne zna što ga čeka!'

Francisco Barrio
 Fight Site
Francisco 'Croata' Barrio dočekao je pandemiju koronavirusa tijekom priprema za svoju veliku povratničku borbu. Istoj se morao prilagoditi na najbolji mogući način, a sad se nada da će novi datum borbe doći što prije. Nešto o tome, ali i o mnogim drugim temama, otkrio je u vrlo zanimljivih i sadržajnih 15 minuta razgovora.

Popularnog hrvatsko-argentinskog MMA borca, Francisca Albana Barria, pandemija koronavirusa zatekla je dok se pripremao za borbu koju je željno iščekivala čitava regija. Na Megdanovoj priredbi u Novom Pazaru trebao se boriti protiv Vase Bakočevića, ali ta borba doživjela je sudbinu gotovo svih MMA borbi planiranih za protekla dva mjeseca. Odgođena je za neko bolje vrijeme.

Kako se to bolje vrijeme nadamo se bliži, tako smo se s Franciscom podružili u ovom društveno distanciranom intervjuu, u kojem smo porazgovarali o načinu na koji trenira u prilagođenim uvjetima, o svim borbama koje su mu u posljednjih pet godina otkazane, ali i o borbi koja bi se uskoro ipak trebala dogoditi. Zanimljiv je stav iznio o ponašanje Vase Bakočevića, njegovoj karijeri te o problemima koje ti može stvoriti u borbi.

"Croata" je uvjeren kako su najbolji dani karijere, u kojoj je do sada ostvario šest pobjeda i jedan poraz, tek ispred njega i kako bi uskoro sve trebalo krenuti. Priznaje da borbom protiv Bakočevića ima za dobiti puno više od njegovog protivnika i zbog toga se nada kako će ona doći što prije. Pogledajte što nam je sve rekao uvijek vrlo komunikativni i zanimljivi "Panchi".

Linker
20. travanj 2024 13:34