Regija

(VIDEO) Đani Barbir progovorio o upadu u ‘Podcast Inkubator‘: ‘Nije tu bilo loše namjere, a on u intervjuima ide nisko‘

Đani Barbir

 Screenshot (youtube, Podcast Inkubator)
Punih devet mjeseci prošlo je od ovog događaja, no i dalje se ne prestaje govoriti o tome

Početkom ove godine, u Podcast Inkubatoru gostovao je Aleksandar Ilić. Tokom razgovora s voditeljem, Markom Petrakom, uslijedila je situacija koju su vidjeli apsolutno svi pratitelji borilačkih sportova u regiji. Đani Barbir, FNC-ov prvak u srednjoj kategoriji, došao je u studio te je uslijedila prava scena.

S obzirom na sav animozitet koji gaje ova dva borca, situacija nije bila toliko čudna, iako je malo tko očekivao da će baš doći u emisiju uživo. Marko Petrak sinoć je Đaniju dao priliku da ispriča i svoju stranu priče, a prvak je započeo:

‘‘S moje strane se nije dogodilo ništa specijalno. Ilke je uvijek bio lik koji je volio podbadati preko Instagrama i preko intervjua. Ja sam vidio u Zagrebu i da je tu, došao sam i nisam previše razmišljao. Nisam uzeo neke stvari uopće u obzir, da bi mogle tako ispasti i eto. Nikakva loša namjera, nikakva zla krv tu prema vama. Samo eto, u tom trenutku možda nepromišljeno, ali opet s druge strane, ništa se realno nije dogodilo i nije bilo nikakve loše namjere‘‘, objasnio je Đani.

Marko je rekao da je tjednima trpio uvrede, odnosno, da ga je jedan dio publike napadao i govorio da je podvalio Iliću, dok su drugi kritizirali njegovu inicijalnu reakciju. Na to je Đani odgovorio:

‘‘Ne znam što se tu moglo podvaliti. Jer realno, da se nešto htjelo, ne bi se to u ‘live‘ emisiji napravilo, nešto zlobno, Bože sačuvaj. Ne znam zašto se o tome priča na taj način. Je ispalo tako, ali ako malo uključiš mozak, skužiš da nikakva loša namjera nije bila.‘‘

‘‘Neka pazi što priča. Ide nisko, a nema smisla ići toliko nisko. Ako ćeš se boriti, bori se, a ako se nećeš boriti, šuti i nitko ne te neće dirati, i to je to. Nisam poveo ekipu za nikakve obračune ili nešto da se nekog dira. Jednostavno bio sam u društvu i došao sam s društvom, nisam razmišljao da će to ispasti tako kako je ispalo, i to ti je to. Nema neke veće filozofije iza toga‘‘, zaključio je Barbir.

Cijelo gostovanje Đanija Barbira u Podcast Inkubatoru možete pogledati ispod:

Linker
24. listopad 2024 11:31