Regija

(VIDEO) Dušan Džakić već desetak dana spašava vid: 'Tražim oprost za svaki moj nesportski potez...'

 Instagram
Dušan Džakić vodi ovih dana jednu drugačiju bitku. Popularni srpski borac odradio je već treću operaciju oka kojom pokušava spasiti svoj vid te je o trenutnoj situaciji izvijestio na društvenim mrežama...

Džakić je, podsjetimo, oko ozlijedio još 2014. godine. Dogodilo se to tijekom jedne borbe u Češkoj gdje mu je njegov protivnik ilegalnim udarcima u potiljak izazvao velike zdravstvene probleme.

"Nisam ljut, nisam bijesan, nisam tužan. Prihvaćam posljedice mnogih loših stvari koje sam radio, pričao ili mislio. Ova je uzrokovana čestim razmišljanjem da odradim još samo jednu borbu. Umjesto opomene, dobio sam ovu kaznu radi tih misli", još je prije 10-ak dana komentirao Džakić.

Sada su iza Dušana već tri operacije, a nakon ove posljednje se preko Instagram javio svojim fanovima.

Džakić u video obraćanju i tekstualnoj poruci otkriva da već desetak dana leži u očnoj klinici gdje se odvija borba za njegov vid.

"Zahvalan sam za sve što mi se u posljednje vrijeme događa u životu (kraj karijere, hodočašće ka Svetoj Gori, promjena načina izražavanja, ovaj problem s okom, moja bašča, moj posao, privatni problemi i lijepe situacije, uglavnom sve) i žao mi je kada vidim da su meni dragi ljudi tužni, jer ja sam sretan i zahvalan na svemu, jer iza svega stoji plan za sve nas", napisao je, između ostalog, umirovljeni srpski borac koji u ovim trenucima dobiva veliku podršku fanova i borilačke zajednice u regiji.

Dakić je u svom posljednjem obraćanju imao poruku i za mlade od kojih traži da idole ne pronalaze u njima 'poznatima' jer su za njega pravi heroji vatrogasci, učitelji, liječnici, pošteni policajci, vojnici i znanstvenici.

"Ja prvi najgori od svih nisam promovirao na početku i sredini karijere skoro pa ništa dobro, ali nadam se da je to bilo tako zbog moje mladosti. Zato sve vas molim za oprost za svaki nesportski potez u borbi, psovku u emisiji ili gordost u stavu", napisao je Džakić čiju objavu u cijelosti možete pogledati i pročitati u nastavku članka.

View this post on Instagram

Gotova je evo , Slava Bogu, i treca operacija na ocnoj klinici, za ovih desetak dana koliko lezim ovde u borbi da se vid sacuva. Zahvalan sam za sve sto mi se u poslednje vreme desava u zivotu ( kraj karijere, hodocasce ka Svetoj Gori, promena nacina izrazavanja, ovaj problem sa okom, moja basta, moj posao, privatni problemi i lepe situacije, uglavnom bukvalno sve ) i zao mi je kada vidim meni drage ljude da se rastuze, jer sam ja srecan i zahvalan na svemu, jer iza svega stoji dobar plan za sve nas. Ovih dana sam dobio hiljade poruka i vecina njih glasi " ti si moj idol, uzor" , sakloni Gospode, i ovim putem zelim da se obratim pre svega mladjima. Idole nikako nemojte imati, a uzore ne trazite u nama "poznatima". Mi "poznati" svet ne cinimo boljim, cinimo ga mozda u dobru ruku zabavnijim,u goru ruku ludjim, sportisti, pevaci, glumci i druge javne licnosti , kada poentu ogolimo , postajemo zbog licnog samoljublja, sto ne mora biti nikako lose, naprotiv, ako promovisemo dobro, onda samo napred. Pravi heroji ipak nismo mi, to su vatrogasci, ucitelji, lekari, posteni policajci i vojnici, naucnici. Ja prvi najgori od svih nisam promovisao na pocetku i sredinom karijere skoro nista dobro, ali se nadam da je to zbog moje mladosti. Zato sve vas molim za oprost za svaki nesportski potez u borbi, ili psovku u emisiji, ili gordost u stavu. Ja sam dobro i srecan sam, zahvalan za lek koji sam dobio, lek k'o lek, na pocetku gorak, na kraju spasonosan. Zivi bili i izvinite na "smaranju", voli vas vas brat Dusan. Mir ☦️

A post shared by Dusan Dzakic (@dusan____dzakic) on

Linker
01. svibanj 2024 03:49