Regija

(VIDEO) Duško Todorović: 'COVID test bio je greška, a Chimaev mi je mogao poslati barem čokoladicu'

Duško Todorović
Duško Todorović ovog će vikenda napokon debitirati u UFC Octagonu, borbom protiv Dequana Townsenda

Šest mjeseci nakon otkazivanja prvog ugovorenog datuma te dva i pol mjeseca nakon što je prvobitno već jednom trebao nastupiti na UFC-ovom Fight Islandu, ali je borbu bio prisiljen otkazati zbog pozitivnog COVID-19 testa, Duško Todorović napokon će debitirati u UFC-u. On se trenutno nalazi u Abu Dhabiju te prolazi cijeli proces koji su borci dužni odraditi pred borbu. Njegova je na rasporedu u nedjelju ujutro i on ima luksuz unaprijed znati u koliko točno sati. Kako je dio prve borbe uvodnog programa, znamo da će se boriti u 4 sata i 30 minuta.

Duško je uslijed svih obaveza koja kao borac unutar "Fight weeka" ima, ipak uspio pronaći nešto vremena za Fight Site, a isto smo iskoristili da bismo saznali neke zanimljive informacije. Dio razgovora tiče se samog dolaska na Fight Island i svega što je Duška tamo dočekalo, a jedan dio posvetili smo i spletu okolnosti koji je doveo do trenutno vruće teme u svijetu borilačkih sportova, Khamzata Chimaeva. Naime, upravo je Duškov pozitivan COVID-19 test rezultirao angažiranjem švedsko-čečenskog borca, a ostatak je svima jako dobro poznat. Duško još uvijek vjeruje kako je njegov nalaz bio greška, odnosno da nije imao valjan test, a za Chimaeva ima kratku poruku.

Naravno, onaj najvažniji dio ipak smo posvetili borbi koja ga čeka, odnosno Dequanu Townsendu, borcu koji protiv Duška nema pravo na kiks, budući da je poražen u sva tri dosadašnja UFC nastupa. Saznali smo na koliko je Duško trenutno kilograma te što misli o načinu na koji do potrebne težine dolaze ostali borci, a za kraj smo se dotakli i regionalne scene te novih boraca u UFC-u.

Pogledajte!

Linker
21. travanj 2024 23:43