Regija

(VIDEO) Duško Todorović je u pretposljednjem meču završio Makija Pitola: Pogledajte najbolje trenutke

Duško Todorović

 Screenshot (youtube, Duško Todorović)
Nadamo se da će isto ponoviti i večeras protiv Wrighta

Duško Todorović večeras će u UFC-u nastupiti po šesti put. Ukupno ima dvije pobjede i tri poraza, a treću pobjedu će večeras tražiti protiv Jordana Wrighta, borca koji je u UFC-u ostvario potpuno isti omjer kao i Duško.

U svom trenutno posljednjem nastupu Duško je poražen nokautom od Chidija Njoukanija u prvoj rundi, a borbu prije toga pobijedio je Makija Pitola tehničkim nokautom u prvoj rundi. Duška večeras čeka finišer iz poznate Jackson Wink dvorane, a u svojih 15 nastupa borbu nikad nije odveo do sudačke odluke.

‘‘Ako uzmemo u obzir moj stil i Jordanov, borba vrlo vjerojatno neće ići do sudačke odluke, a siguran sam da ćemo se obojica pobrinuti za to. Kao što sam i rekao, stilski je odličan meč i veselim mu se‘‘, rekao je Duško neki dan za MMA Junkie.

Dok čekamo večerašnju priredbu koja počinje u 22:00h prema našem vremenu, valjalo bi se podsjetiti kako je Duško došao do svoje posljednje pobjede prije godinu dana protiv Makija Pitola.

Nakon otprilike minutu i pol borbe Duško je srušio Pitola koji je uhvatio ‘‘giljotinu‘‘, no nije ozbiljnije ugrozio Duška. Todorović je pokazao da je bolji u parteru te je nakon nekog vremena prešao u ‘‘mount‘‘ gdje je udarcima natjerao suca da prekine borbu.

Duško će se boriti na glavnom dijelu programa koji počinje u 1:00h iza ponoći, a do tada uživajte u snimci posljednjeg Duškovog finiša:

Linker
26. travanj 2024 23:46