Regija

(VIDEO) Duško Todorović u Extra Rundi u detalje opisao kako mu je propao najveći trenutak dosadašnje karijere

Marko Petrak i Duško Todorović
U novom izdanju Extra Runde vam donosimo ekskluzivan intervju sa srpskim UFC borcem Duškom Todorovićem, koji je trebao ovog vikenda debitirati za elitnu promociju u O2 Areni u Londonu. No, radi pandemije koronavirusa mu je propao najveći trenutak dosadašnje karijere.

U razgovoru s Markom Petrakom je otkrio što se sve događalo u posljednjih tjedan dana i kada je konačno dobio informaciju da su mu tjedni i mjeseci priprema otišli "u vjetar". Otkrio je i koliko je realan bio zamjenski nastup u engleskoj promociji Cage Warriors, kao i kako planira održavati formu u svom domu, s obzirom na to da su dvorane zatvorene radi opasne pandemije.

"U utorak ujutro mi zvoni telefon, vidim propušteni poziv iz Engleske. I onda vidim na poruku na WhatsAppu od neke ženske osobe iz Cage Warriorsa koja je htjela provjeriti hoću li sletjeti u 10 sati i 10 minuta? Ja sam ih pitao je su li oni svjesni situacije u Srbiji, ali i u čitavom svijetu? Kod nas je izvanredno stanje, pandemija... Ne mogu doći. Imam osjećaj da su Englezi malo zatvorili oko na ovu situaciju", otkrio je UFC borac Skypeom iz Beograda!

Linker
19. travanj 2024 19:29