Regija

(VIDEO) Emotivni Little nakon teškog poraza upao na Babićev intervju, pogledajte dirljivu scenu

Tom Little i Alen Babić
 Screenshot (YouTube, iFL TV)
"Mislim da rat nije bio dobar izbor za mene" - rekao je Britanac i pred kamerom se izgrlio s Babićem

"Mogao je primiti udarac, a to znači da je bio dobro pripremljen. Pogodio sam ga sigurno s 50-ak teških", rekao je Alen Babić za iFL TV nedugo nakon što je u subotu u trećoj rundi nokautirao Toma Littlea.

Hrvatski teškaš u Londonu je upisao šestu profesionalnu pobjedu, a novi trijumf lovit će već 30. siječnja. Barem je to datum koji je nakon završetka njegovog meča otkrio Eddie Hearn.

Želiš li nekoga tko bi ti možda mogao pružiti više rundi? - bilo je jedno od pitanja postavljenih Babiću.

"Fanovi biraju moje borbe. Oni su ti koji su izabrali Toma Littlea i Shawndella Wintersa. Ja nisam birao te borbe. Ako me fanovi žele s nekim vidjeti i ako se s time slože Dillian Whyte i Eddie Hearn, ja sam spreman. Idemo! Ja ne biram borbe kao moj sunarodnjak."

"Što je bolji suparnik to ću i ja biti bolji. Little je bio bolji od Nialla Kennedyja i tu su padali čišći udarci. Winters je bio bolji od obojice i protiv njega sam upisao još bolji nokaut", dodao je Alen.

Često se poteže priča kako je 'The Savage' premalen za tešku kategoriju. Little je, primjerice, u subotu bio nekih 10-ak kilograma teži od njega.

"Ja izgleda odgovaram na neka pitanja u boksu, a čini se da su ljudi zaboravili tko su pravi teškaši. Ja sam pravi teškaš, a ne oni, oni su preveliki...", smatra hrvatski nokauter.

Novinar koji je intervjuirao Alena već je pripremao iduće pitanje, a onda se odjednom pojavio Little. Čim se njegovo lice pojavilo pred kamerom, bilo je jasno kako je 33-godišnjeg Britanca teško pogodio deveti poraz u karijeri...

Vjerovao je Tom sve do početka meča da je savršeno pripremljen za Babića, ali na kraju je ipak morao čestitati svom suparniku.

"Bolji je večeras pobijedio. Čestitam ti. Obećali smo rat i priuštili smo rat, iako mislim da rat iz nekog razloga i nije bio dobar izbor za mene", izjavio je Little koji se pred kamerom prijateljski izgrlio s hrvatskim teškašem.

Linker
20. travanj 2024 02:05