Regija

(VIDEO) Erko Jun kružnim udarcem nogom otvorio bocu

Erko Jun otvara bocu nogom
 Instagram
KSW-ov teškaš Erko Jun je prva od regionalnih zvijezda koje su odlučile odgovoriti na izazov otvaranja boce kružnim udarcem nogom. Ranije su to napravile mnoge MMA zvijezde poput Maxa Hollowaya ili Conora McGregora.

Ermin Junuzović, poznatiji kao Erko Jun, na društvenim mrežama ima oko 5.5 milijuna pratitelja još iz svoje ultra uspješne karijere fitness modela. Svi oni su mogli vidjeti kako borac iz UFD Gyma u Duesselorfu udarcem nogom otvara plastičnu bocu vode. Video je objavio sinoć na svojim društvenim kanalima odgovorivši na sve popularniji izazov.

Jun, koji je KSW-u za sada ima tri impresivne pobjede prekidom u tri nastupa, je prije samo par dana oduševio još jednim viralnim videom. U Podcast Inkubatoru je udarajući "krušku" uspio doslovno potrgati mašinu snažnom desnicom nakon čega se simpatično ispričavao. Video su podijelili mnogi svjetski poznati borci poput Renza Gracieja, a završio u je nekoliko poljskih i bosanskohercegovačkih medijia.

Nije poznato kada bi se Jun sljedeći put trebao pojaviti u KSW-ovom kavezu, no glasno se govori o sudaru s poljskom super zvijezdom Mariuszom Pudzianowskim.


Linker
23. travanj 2024 22:51