Regija

VIDEO Erko Jun pred najvećim ispitom MMA karijere, pogledajte KSW-ovu službenu najavu

Krenulo je odbrojavanje do KSW 49 priredbe. Šest dana prije nego će se otvoriti vrata kaveza u Sopotu, promocija je objavila produženu najavu borbe Erka Juna i Akopa Szostaka.

Nešto više od sedam mjeseci otkako je savladao “Popeka Monstera” u svojoj drugoj profesionalnoj MMA borbi, Erko Jun pristiže u KSW na novi ispit. Iduće subote čeka ga pravi MMA borac u liku i djelu Akopa Szostaka. Szostak je profesionalni borac, ali i vrhunski osobni trener, jedan od najpopularnijih u Poljskoj.

Nakon što je prve dvije borbe odradio protiv glumca i repera, koji su tek u sekundarnom planu borci, KSW je procijenio kako je bosansko-belgijski borac i svjetski poznati fitness model spreman za pravi ispit. 28-godišnji član UFD Gyma ispred sebe će imati dvije godine starijeg borca koji je do sada upisao tri pobjede i dva poraza u MMA karijeri. Szostak je KSW-u pristupio prošle godine, a nastupio je na istoj priredbi gdje je i Jun imao svoju posljednju borbu. Ipak, neće po dobrome Akop pamtiti svoj debi, budući da mu je borba zaustavljena nakon samo 24 sekunde. Došlo je do nehotičnog uboda u oko koji je rezultirao prekidom i poništavanjem borbe. Tako da novi svojevrsni debi ovaj borac ima upravo u Sopotu na KSW 49.

Tim putem je promocija pripremila video najavu u kojoj možemo vidjeti kako se pred borbu osjećaju oba borca, ali i što o njima kažu vlasnici KSW promocije, gospoda Lewandowski i Kowulski. Ova borba peta je po službenom rasporedu eventa u čijoj će sunaslovnoj borbi nastupiti Roberto Soldić, a tu je i nova borba Antuna Račića. Nema sumnje kako će KSW u narednim danima i njih dodatno najaviti sličnim video uradcima.

Linker
24. travanj 2024 13:05