Regija

(VIDEO) Filip Hrgović trenirao s Mayweatherom: Pogledajte najzanimljivije trenutke

Floyd Mayweather Sr. i Filip Hrgović

 Instagram (filip Hrgović)
Ponajbolji hrvatski boksač posjetio je Mayweather Boxing Club u Las Vegasu

Devet dana prošlo je od trenutno posljednjeg nastupa Filipa Hrgovića (14-0-0, 12 KO). ''El Animal'' je u Las Vegasu lakoćom savladao Emira Ahmatovića (10-1-0), nokautiravši ga u trećoj rundi borbe. 29-godišnji hrvatski teškaš sada je u iščekivanju 2022. godine u kojoj ima puno više ambicije i očekivanja.

Naime, Filip je najavio kako mu je dosta mečeva u kojima lakoćom pobjeđuje nedorasle protivnike te je željan pravih izazova. Kineski borac Zhang Zhilei (23-0-1) ističe se kao najizglednija opcija i radi se o protivniku koji bi definitivno zadovoljio Hrgovićeve apetite. U iščekivanju idućih poteza svog tima, Filip je nastavio s treninzima u Americi.

Hrgović je boravak u Las Vegasu iskoristio za posjedu Mayweather Boxing Clubu u Las Vegasu. Tamo ga je dočekao Floyd Mayweather Sr., otac jednog od najvećih boksača u povijesti. Hrgović je odradio trening pod mentorstvom starijeg Floyda Mayweathera, a putem Instagrama podijelio nekoliko fotografija, pritom napisavši:

''Bio je užitak upoznati i raditi s jednom od boksačih legendi. Floyd Mayweather Sr. u Mayweatherovoj boksačkog dvorani. Kakva inspiracija!''

Izuzev objave na Instagramu, Hrgović je putem svog Youtube kanalu podijelio i najzanimljivije trenutke s treninga koji je odradio u Mayweatherovoj dvorani. Floyd Sr. držao je fokusere Hrgoviću, a sudeći po kadrovima, 69-godišnji Floyd oduševljen je snagom kojom udara ''El Animal'', a dvojac se dobro i našalio.

Spomenutu snimku s treninga možete pogledati OVDJE.

Linker
23. travanj 2024 04:35