Regija

(VIDEO) Filipi iz kućne karantene poslao ohrabrujuću poruku i vrijedan savjet za borbu protiv koronavirusa

 Screenshot (Fight Site/ Sportske novosti=
Boksački reprezentativac Toni Filipi postao je u srijedu i službeno prvi hrvatski sportaš zaražen koronavirusom.

Opasni virus uvukao se i u redove hrvatske boksačke reprezentacije koja se još prošlog tjedna vratila iz Londona gdje su nakon tri dana nadmetanja iznenada prekinute kvalifikacije za Olimpijske igre. Kada se malo bolje sagleda čitava situacija onda je puno jasnije da je ta odluka prekasno donesena i da je turnir trebao biti odgođen i prije njegovog početaka.

Pogrešku za koju će danas mnogi isključivo kriviti Međunarodni olimpijski odbor na svojoj su koži itekako osjetili članovi hrvatske reprezentacije koja u trenucima pisanja ovog članka broji tri zaražena člana.

Jednog smo već spomenuli. To je zadarski teškaš Toni Filipi, a prije njega su lošu vijest otkrili i izbornik ženske reprezentacije Ante Matas te Tonijev trener Tomo Kadić.

Sportske novosti uspjele su u četvrtak kontaktirati Filipija koji se iz kućne karantene javio ohrabrujućom porukom i korisnim savjetom:

"Pozdrav svima. Evo javljam se iz kućne karantene. Puno sam bolje, a vi ostanite kod kuće da bi ova situacija što brže prošla. Budite jaki i pratite Sportske novosti", poručio je Filipi.

Linker
19. travanj 2024 22:27