Regija

(VIDEO) FNC objavio datum iduće priredbe i službeni spot promocije

 screenshot
Fight Nation Championship promocija objavila je sve potrebne podatke o mjestu održavanja i datumu njihove treće priredbe. Osim toga, objavljena je i službena pjesma promocije uz prigodni glazbeni spot.

Već ranije smo najavili kako je FNC najavio da će se njihova treća priredba održati u maloj dvorani Doma sportova, a sad je napokon poznat i datum. Bit će to 25. travnja, no još uvijek nisu poznata neka imena. Ipak, iz objava same promocije lako je zaključiti kako će se na programu naći nekoliko boraca pod ugovorom s KSW promocijom. Očekuju se i novi nastupi najvećih potencijala iz American Top Teama.

FNC je istovremeno objavio i spot za svoju službenu pjesmu koja je nastala u suradnji s Marinom Ivanovićem-Stokom. Pjesma se u potpunosti tiče FNC-a, ali i American Top Teama iz kojeg je to sve krenulo te u čijoj dvorani je spot snimljen. U spotu gostuju neki ATT borci poput Patrika Čelića, Adriane Vuković, Đanija Barbira, Francisca Barria i drugih. Možete ga pogledati ispod teksta.

Iako je ova priredba na rasporedu tek za dva i pol mjeseca, a najavljuje je kao posebni audio-vizualni doživljaj, FNC u međuvremenu ne miruje. Već ovog vikenda imat ćete priliku u dvorani ATT-ja uživati u prvom amaterskom FNC turniru.

Linker
17. travanj 2024 00:55