Regija

(VIDEO) FNC objavio ‘trailer‘ za borbu Vase i ‘Croate‘, pogledajte video od kojeg će vam se slediti krv u žilama

Vaso Bakočević

 SCREENSHOT/YOUTUBE/FNC
Po mnogočemu podsjeća na najavu meča Roberta Soldića i Patrika Kincla

Ostalo je još nešto manje od dva tjedna do nove velike priredbe u režiji Fight Nation Championshipa. Riječ je o FNC 13 "eventu" koji će se održati u beogradskom Pioniru 4. studenog, a prema svim najavama ovo će biti jedan od najzanimljivijih "fight cardova" koje smo do ovog trenutka imali prilike gledati.

U prilog tomu ide činjenica što će većina borbi biti regionalna te bismo trebali gledati vrlo zanimljive domaće okršaje. Tako će u glavnoj borbi večeri pojas velter kategorije biti na kocki, a prvak Nikola Joksović pokušat će obraniti titulu protiv Save Lazića. Nastupit će i mnoge druge regionalne zvijezde poput Marka Bojkovića, tu je i Ivica Trušček, gledat ćemo Ognjena Babića, Marinu Spasić..

Primijetili ste da smo izostavili najiščekivaniji meč večeri. Naravno, radi se o epskom, dugoiščekivanom, frapantnom revanšu između Vase "Psihopate" Bakočevića i Francisca "Croate" Barria. Namjerno smo to išli navesti zadnje iz dva razloga. Kao prvo, šećer na kraju, a kao drugo, izašao je službeni "trailer" za tu borbu.

Po mnogočemu podsjeća na najavu meča Roberta Soldića i Patrika Kincla. Ako ste zaboravili ili niste znali za taj video, možete ga pogledati ovdje. Ipak, u neformalnom razgovoru Dražen Forgač nam je tvrdio da je ova najava FNC-a puno bolja te da KSW nije ni do koljena.

Po našem skromnom mišljenju, najava je jako kvalitetna i organizacija je opet napravila sjajan posao, a je li bolja od KSW-a, prosudite sami.. Video možete pogledati na dnu članka.

Linker
03. svibanj 2024 14:47