Regija

(VIDEO) FNC održao press konferenciju prije eventa u Puli, Trojanci ukrali show: ‘Forgi je htio da se borim s tigrom!‘

FNC press konferencija

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Snimku cijele pressice možete pogledati na YouTube kanalu organizacije

Danas je u Puli održana press konferencija povodom FNC 12 eventa koji će se održati 2.9. u amfiteatru. Na pressici su se pojavili vlasnik organizacije Dražen Forgač, gradonačelnik Pule Filip Zoričić, trener pulskog Trojana Zelg Galešić te borci Ivan Vitasović i Daniel Bažant. Voditelj priredbe Marko Petrak prvo je dao mikrofon gradonačelniku koji se osvrnuo na prošlogodišnju priredbu.

"Prošle godine imali smo sjajan event, mečevi su bili sjajni i nadam se da će tako biti i sada. Želim vam lijepo vrijeme da ne strepite od kiše, ovakav događaj mora biti u Areni jer daje dodatan doživljaj cijelom spektaklu, hvala Zelgu Galešiću na tvrdoglavosti jer bez njega ne bi bilo ovako."

Vitasović obećao kaos u kavezu

Zatim je mikrofon uzeo Dražen Forgač koji je također istaknuo amfiteatar kao najbolje mjesto za ovakvu priredbu.

"Pulska Arena daleko je najbolje mjesto za ovakav event, hvala gradonačelniku na pomoći oko organizacije, toplo se nadam da se nećemo stresirati oko prognoze kao lani. Ovaj se event kao i prošle godine održava u spomen na našeg suosnivača Marija Špekuljuka i svake godine ćemo održati priredbu njemu u spomen u ovom terminu."

Zelg Galešić bio je idući govornik, a istaknuo je da će njegov klub imati tri predstavnika u kavezu.

"Osim Vitasovića i Bažanta, borit će se i prvak ovogodišnjeg Armagedona u poluteškoj kategoriji, Andres Ramos. Najbolja reklama za ovogodišnji event jest upravo onaj prošlogodišnji te je za očekivati da će svi koji su bili prošle godine doći i ove."

Predvodnik priredbe, Ivan Vitasović, jasno je predvidio borbu s Andryszakom:

"Možete očekivati kaos u kavezu, u takvim se uvjetima najbolje snalazim. Borba neće ići dalje od druge runde, a pobijedit ću nokautom!"

Daniel Bažant bio je "šećer na kraju" te je odlučan dokazati da je poraz od Bartona čista slučajnost.

"Hvala organizaciji na prilici ovako brzo nakon nokauta, dokazat ću da je ono bio samo loš dan te da će svaki drugi biti dobar."

Barton me zaledio pa sam mogao glumiti pingvina!‘

Nakon toga uslijedila su pitanja novinara, a prvo je spomenut prvi potencijalni izazivač za titulu teške kategorije, Shota Betlemidze.

"Shota je trebao biti prvi protivnik, ali ne može nastupiti iz privatnih razloga, no Andryszak je za klasu bolji. Gledao sam njegov meč sa Stošićem te sam tu vidio puno stvari, a to ću i iskoristiti 2.9.", rekao je Vitasović.

Na početku izlaganja Dražen Forgač je rekao da će na ovoj priredbi biti četiri borbe za pojas. Poznato je da će se boriti Vitasović, Barton i Jason za perolaku, Joksović i Kisič za velter, a tu je još jedna borba za titulu:

"Dobit ćemo prvog prvaka poluteške kategorije. Matej Batinić borit će se protiv Gadzhimurada Khebedeeva, neporaženog ruskog borca. Osim te četiri borbe imat ćemo ih još pet, a nastupit će i legenda slovenskog MMA-a Bojan ‘Želva‘ Kosednar koji će se boriti protiv Aleksandra Jankovića, vraća se i Rusi Minev protiv Davida Travničeka, a očekuje se i nastup Demahmeta Sinanija", rekao je Forgač te nastavio:

"Ako se sve poklopi, Bažant će napasti pojas protiv pobjednika ove borbe. Također, ako slučajno bude vremenskih neprilika, plan B je Dom sportova Mate Parlov, tako da se ne brinemo. Produkcija će ići u smjeru gladijatora, možda će se borci boriti protiv tigrova", našalio se glavni čovjek FNC-a, a Zelg se nadovezao:

"Forgi je htio da se borim protiv tigra, ali smo čuli da je tigar zaštićena životinja pa smo odustali!", rekao je, pa zatim otkrio nešto više o pripremama:

"Ovog puta potpuno kontroliram pripreme, mojim borcima treba surovost i prljavština te im to i omogućujem! Što se tiče Andija Vrtačića, on se oporavlja i trebao bi se vratiti u kavez do kraja godine."

Gradonačelnik je dobio pitanje je li upoznat s izjavom Dane Whitea da želi organizirati event u rimskom Koloseumu, na što je odgovorio da nije, ali istaknuo:

"Ovakvi eventi moraju biti u Areni, tu su bili gladijatori, tigrovi, savršeno okruženje, ali ovo je kompliment (White)."

Na kraju je Bažant "ukrao" show s izjavom oko prošle borbe:

"Iz svakog poraza treba naučiti, iskoristio sam to što me Barton zaledio da glumim pingvina u svojoj firmi Zemlja zabave!"

Na kraju je Forgač istaknuo da će se pokrenuti nova platforma za gledanje - voyo.hr, a i karte će uskoro u prodaju.

Snimku cijele pressice možete pogledati na YouTube kanalu organizacije.

Linker
28. travanj 2024 04:17