Regija

(VIDEO) Hrgović objavio snimku treninga s Diazom: Zavirite u pripreme ‘El Animala‘ za nove ispite

Pedro Diaz i Filip Hrgović
 screenshot/Facebook
Filip Hrgović u Zagrebu radi sa svojim glavnim trenerom, Kubancem Pedrom Diazom

2021. godina trebala bi biti ona u kojoj će Filip Hrgović pokušati preskočiti jednu barijeru, odnosno u kojoj će pokušati svoju karijeru odvesti na jednu višu razinu. Najavio je najbolji hrvatski teškaš kako će u posljednjem meču na ugovoru s Matchroomom protiv sebe imati neko poznato ime. Prozvao je nakon posljednje pobjede nekolicinu boksača i za očekivati je da će protivnik biti netko od njih. A tko god bio, bit će to ozbiljan ispit nakon kojeg ćemo napokon dobiti odgovor na pitanje kolika je trenutna kvaliteta "El Animala".

Za očekivati je kako će meč biti u Engleskoj, što bi značilo da bi pripreme u SAD-u mogle samo negativno djelovati na Filipa zbog vremenske razlike. Zbog toga je njegov trener Pedro Diaz doputovao u Zagreb, a već ta činjenica je znak da se ovog puta kuha nešto ozbiljno. Pravi treninzi su krenuli, što se može zaključiti i po objavi koja se našla na Filipovoj Facebook stranici.

Tamo je postavio snimku u trajanju od jedne minute, na kojoj može pogledati kako izgleda Hrgovićem i Diazov rad s fokuserima, dok iza njih sve pažljivo promatra drugi Filipov trener, Yousef Hasan. Tehnika, brzina i snaga su neupitni, a pripreme su tek krenule. Filipov nastup vjerojatno možemo očekivati krajem zime ili početkom proljeća te nestrpljivo čekamo saznati što mu je Eddie Hearn pripremio.

U međuvremenu pogledajte kako to izgleda kad Hrgović i Diaz krenu "na posao".

Linker
20. travanj 2024 17:59