Regija

(VIDEO) Ilić umalo nokautirao Materlu pa doživio poraz u drugoj rundi

Michal Materla i Aleksandar Ilić
 Screenshot (Facebook, KSW)
'Joker' je bio vrlo blizu velike pobjede, ali iskusni Poljak uspio je preokrenuti meč u svoju korist

Sjajno je Aleksandar Ilić otvorio sunaslovnu borbu KSW 55 priredbe, ali u Lodzu ipak nije uspio stići do najveće pobjede svoje karijere.

Sve je izgledalo gotovo pa savršeno za 'Jokera' na otvaranju ovog subotnjeg okršaja. Kažnjavao je Ilić bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji 'kickovima' u tijelo, a prolazile su na startu dvoboja i druge tehnike. Sjajno je bilo i Aleksandrovo kretanje te kontrola distance, a najznačajniji trenutak u uvodnih pet minuta dogodio se kada je jednim direktom Michala Materlu poslao u nokdaun (VIDEO).

Prepoznao je odmah Ilić veliku priliku i krenuo završiti posao, ali Materla hvata klinč i dolazi k sebi. Nedugo nakon toga 'Jokeru' sjeda i atraktivan 'question mark kick', ali Poljak ostaje na nogama te potom ruši Ilića i dok kraja runde uz pokoji udarac kontrolira situaciju u parteru.

Nastavak borbe odmah je donio probleme za srpskoga borca. Bacio je Ilić jedan 'kick' na otvaranju druge runde, no odmah nakon toga i završio na podu. Materla ovoga puta ukazanu priliku maksimalno koristi, dolazi u 'crucifix' poziciju i udarcima tjera suca na prekid meča.

Materli je ovo bila 29. pobjeda u karijeri koja broji još sedam poraza, dok je Ilić nakon ovog nastupa ostao na 12-4.

Linker
19. travanj 2024 01:43