Regija

(VIDEO INTERVJU) Adriana Vuković najavila svoj profesionalni debi nastup u FNC promociji

Adriana Vuković.
Adriana Vuković napokon je dočekala svoj profesionalni MMA debi. 21-godišnja Đakovčanka borit će se u subotu 5. listopada na prvoj priredbi Fight Nation Championship promocije.

Nakon što je osvojila "sve što se u amaterskom natjecanju može", Adriana Vuković napokon će stupiti na profesionalnu MMA scenu. Nakon što je prije gotovo dvije godine krenula po svoj profesionalni debi, on će se napokon dogoditi. I zbog toga je ovo bilo savršena prilika za porazgovarati s njom i saznati što od borbe očekivati.

Osim toga, Adriana nam je otkrila što se dogodilo s njenim Invicta ugovorom i zašto joj je propao debi u najvećoj ženskoj MMA promociji. Razgovarali smo o vremenu koje je provela u jednoj od najpoznatijih svjetskih dvorana, kanadskom Tristaru, a otkrila je što ju je nagnalo na povratak. Saznajte kako je provela posljednja tri mjeseca priprema u ATT-u čiji je sad postala stalni član, a osim toga nam je i najavila borbu koju će odraditi protiv Sare Ivetić, također MMA debitantice iz Bosne i Hercegovine.

Linker
24. travanj 2024 19:58