Regija

(VIDEO) Ion ili Ivan? Pogledajte konfuznu situaciju koja je nastala tijekom proglašenja pobjednika

Ion Cutelaba (lijevo) ili Ivan Erslan (desno)

 Screenshot (ufc Fight Pass)
Bruce Buffer zbunio je gledatelje, ali i borce tijekom proglašenja pobjednika

Gledajući Erslanov debi u UFC-u uz glasove UFC-ovih službenih komentatora, stvorio se dojam kako će Ion Cutelaba sigurno slaviti jednoglasnom odlukom sudaca. Prve dvije runde trebale su otići na stranu Moldavca, dok je treća pripala Erslanu.

No, kada je došlo do čitanja sudačkih kartica, pojavila se nada da bi Ivan Erslan mogao čak i do pobjede u ovom meču. Bruce Buffer započeo je s čitanjem sudačkih kartica, a prva koju je pročitao bila je ona od strane suca Damiena Gluskog. Gluski je meč bodovao u korist Erslana (29-28) i počeli smo se nadati.

Uslijedilo je čitanje ostalih sudačkih kartica. Anders Ohlsson imao je 29-28 za Cutelabu, a Clemens Werner imao je isti rezultat kao prva dvojica sudaca (29-28), ali čekali smo odluku o pobjedniku. Kratka konfuzija nastala je nakon što je Bruce Buffer proglasio pobjednika.

"Sudac Clemens Werner bodovao je meč rezultatom 29-28 u korist pobjednika, Iona Cutelabe!", rekao je Buffer, ali sličnost imena Ion i Ivan dovela je do situacije gdje su oba borca nakratko mislili kako su došli do pobjede.

Erslan je podigao ruke s osmijehom na licu, isto je napravio i Cutelaba, ne znajući je li Buffer rekao "Ion" ili "Ivan". Nažalost po Erslana, u nastavku je izrečeno Cutelabino prezime i Erslanova sreća nije bila dugog vijeka.

Nadamo se kako će Erslan već u sljedećem nastupu čuti svoje ime, ali i prezime tijekom proglašenja pobjednika, a snimku ove konfuzne situacije možete pogledati klikom na LINK.

Linker
29. rujan 2024 21:03