Regija

(VIDEO) Ishii objavio snimku s treninga i otkrio kako izgleda poštovanje prema 'šefu'

Satoshi Ishii
 Instagram
Satoshi Ishii odradio je pripreme za svoju drugu PFL borbu, koju će u četvrtak odraditi protiv Jareda Rosholta. Prije nego krene po pobjedu vrijednu doigravanja druge sezone, pogledajte snimku s jednog od posljednjih treninga koju je postavio na svom Facebook profilu.

Ishiija u Americi čeka vrlo težak ispit u liku Jareda Rosholta, jednog od najboljih MMA hrvača. Srećom po njega, taj isti Rosholt ima puno nedostataka, prije svega u vidu borbe na nogama. A Ishii teško može naći boljeg čovjeka za pokazati mu kako ugroziti takvog protivnika nego što je to Mirko Filipović.

Upravo tako nešto radilo se na jednom od posljednjih treninga, a snimku s istog je Filipović postavio na Facebook, da bi istu odmah i Ishii podijelio na svom profilu. Kristijan Pejša držao je Ishiiju fokusere, dok je Cro Cop davao savjete. Japansko-hrvatski borac u detalj ih je poslušao, na kraju se "šefu" naklonom zahvalivši. Nevjerojatna kultura, zar ne?

Borba Ishiija i Rosholta nalazi se na glavnom programu PFL 6 priredbe, a pobjedom protiv Rosholta bi Ishii mogao pomoći i svom timskom kolegi Anti Deliji.

Linker
19. travanj 2024 09:25