Regija

(VIDEO) Ivan Erslan pred put po KSW titulu: 'Čeka me vrhunski borac, ali idemo im uzeti sve titule!'

Ivan Erslan
 Damir Krajac / CROPIX
Borba karijere u subotu 14. studenog čeka hrvatskog MMA poluteškaša Ivana Erslana

Prilika osvojiti titulu prvaka KSW-ove poluteške kategorije već u drugoj borbi unutar poljske promocije najbolji je dokaz toga koliko KSW cijeni borilačku kvalitetu Ivana Erslana. Neporaženi hrvatski profesionalac ponudu takve borbe nikako nije niti razmišljao odbiti i sad je došao tjedan u kojem će pokušati rastužiti Poljake. A kako ih bolje rastužiti nego pobjedom protiv jedne od njihovih najvećih uzdanica, borca koji titulu drži još od 2015. godine kad ju je preoteo Goranu Reljiću.

Uvjeren je Ivan kako je došlo vrijeme da se taj pojas vrati u Hrvatsku, a pripremni kamp koji je odradio mu daje samopouzdanje kako će u tome uspjeti. Bit će to sukob stilova, Ivanovih najvećih kvaliteta protiv Narkunovih, jakih udaraca protiv grapplinga svjetske klase.

S Ivanom smo povodom borbe odlučili porazgovarati i saznati neke najvažnije detalje s priprema, dojam o protivniku i opasnostima koje on svojom pojavom i stilom borbe donosi, ali i to kakav će biti osjećaj dijeliti svlačionicu s dva prijatelja koji će nastupiti prije njega. Sve to u vrlo sadržajnih deset minuta. Pogledajte!

Linker
25. travanj 2024 18:16