Regija

VIDEO Iza kulisa KSW 48 eventa: Pejić i tim obasuti emocijama, srdačan pozdrav Bekavca i Jurkowskog

Na Youtube kanalu KSW-a objavljen je video koji sadrži snimke nastale iza kulisa samih borbi njihovog posljednje održanog eventa, na kojem su nastupili Filip Pejić, Stipe Bekavac i Savo Lazić.

KSW je još jednom odlučio prikazati kako to izgleda van onoga što na njihovim priredbama prikazuju TV kamere. Ovaj video kompilacija je snimaka nastalih u svlačionicama, u tunelu, oko kaveza i među publikom. Možemo vidjeti kako su borci izgledali nakon borbi, ali i što su rekli, Nažalost, ovaj video nije dočekao engleske titlove.

Ipak, zanimljiv dio posvećen je borbi Filipa Pejića i Filipa Wolanskog. Kamere su popratile emocije u kutu hrvatskog borca pa možemo vidjeti kako je na završetak reagirao Dražen Forgač. Filipa pratimo u trenucima gdje je u kavezu razvio hrvatsku zastavu, a možemo vidjeti i koliko je izvedbom “Nitra” oduševljen KSW vlasnik, Maciej Kawulski.

Što se tiče borbe Stipe Bekavca i Lukasza Jurkowskog, vidimo kako su se na kraju zagrlili i porazgovarali. To bi trebao biti onaj trenutak u kojem su verbalno dogovorili kako će biti treće borbe njih dvojice. To bi nakon svega bilo i najpravednije.

Linker
24. travanj 2024 14:28