Regija

(VIDEO) Kakav projektil! Pogledajte nokaut kojim je Sara Luzar Smajić došla do prve pro pobjede

Kelig Pinson i Sara Luzar Smajić
 screenshot
Sara Luzar Smajić teško je mogla bolje zamisliti svoju prvu profesionalnu MMA borbu otkako se preselila u Düsseldorf. Hrvatska članica UFD tima upisala je pobjedu nokautom već u prvoj minuti borbe protiv Kelig Pinson, no ključan udarac došao je već nakon nešto više od deset sekundi.

Hrvatska borkinja ovim je putem predstavila i svoj novi nadimak, Guerreira, a upravo u stilu ratnice, što ta riječ na španjolskom znači, je odradila borbu u Bochumu. Nije joj dugo trebalo da pogodi udarac za kojeg je lako zaključiti da je na njemu posebno radila. Naime, nakon nekih stidljivih pokušaja nogom Kelig Pinson, Sara je krenula fintirati udarac lijevom rukom. To je zapravo bila samo priprema za ono što je izvela. Primijetila je otvoren prostor do lica svoje protivnice, a onda je pogodila desnom preko njene ruke i istog trenutka ju poslala na pod.

Vidjelo se kako su oči belgijske borkinje "zaplesale", no ipak se uspjela pokušati još neko vrijeme braniti na podu. No, Sara je napala i jednostavno nije stajala. Kad je vidjela da joj prvobitna pozicija na odgovara, lako je izvela tranziciju do pozicije iz koje su joj udarci bili nebranjeni i prekid borbe došao je nakon točno 49 sekundi. Tako je Sara upisala sjajnu i izuzetno važnu pobjedu. Također je važno navesti kako nije primila niti jedan značajan udarac te da bi vrlo skoro trebala biti spremna za idući nastup. Kad će to biti, najbolje će znati Ivan Dijaković, čovjek koji se brine za njenu karijeru.

Službenu snimku borbe pogledajte OVDJE.

Linker
01. svibanj 2024 12:00