Regija

(VIDEO) KSW podsjeća na Vrtačićev debi: Prisjetite se odličnog nokauta kojim je zaustavio domaćeg predstavnika

Andi Vrtačić

 (instagram, Ksw)
Ponajbolji borac pulskog Trojana spreman je na povratak u kavez

Sljedeći vikend čeka nas KSW 88 event, a radi se o eventu koji ne nudi mečeve s pregršt zvučnih KSW-ovih imena. Daniel Rutkowski i Patryk Kaczmarczyk predvodit će event, a dojam je kako su Poljaci iskoristili ovaj event kao svojevrsno zagrijavanje za KSW 89 koji nudi spektakl u 12. mjesecu.

Nama će KSW 88 priredba ipak biti zanimljiva iz nekoliko razloga. Ponajveći razlog leži u novom nastupu Andija Vrtačića. Borac iz pulskog Trojana sljedeći vikend (11.11.) upisat će svoj drugi nastup pod okriljem KSW-a.

Vrtačić je debi u KSW-u odradio 17. ožujka (treći mjesec) ove godine, a nokautom u drugoj rundi porazio je domaćeg predstavnika Mateusza Janura. Vrtačić je dva mjeseca kasnije nastupio i na FNC 11 eventu u Zagrebu, ali nokautom u prvoj rundi izgubio je od Robina Roosa.

Pretrpio je Vrtačić tada i nezgodnu ozljedu noge, ali pet i pol mjeseci kasnije spreman je na povratak. Krystian Bielski (9-5-0) ime je borca koji ga čeka na KSW 88 eventu. Andija dakle čeka novi obračun s domaćim, poljskim borcem.

Iza Bielskog su dva nastupa u KSW-u, a upisao je polovičan uspjeh. U debiju je nokautirao Iona Surdua, a zatim je u drugom nastupu poražen od Igora Michalszyna tehničkim nokautom u drugoj rundi. 9-5 iznosi ‘‘score‘‘ Krystiana Bielskog i svakako se radi o nešto iskusnijem borcu od Vrtačića (4-2-0).

Ususret nadolazećem eventu, KSW nas je odlučio podsjetiti na Andijev debi u KSW-u. Nakon podosta loše i teške prve runde, Vrtačić se vratio u drugoj rundi protiv Janura i upisao je odličan nokaut. Snimku tog nokauta možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
01. svibanj 2024 18:53