Regija

(VIDEO) KSW vas za subotu priprema snimkom posljednje borbe Roberta Soldića

Soldić vs. Kincl

 screenshot (YouTube, KSW)
"Robocop" je u rujnu uspio odgovoriti na ono što je pred njega stavio Patrik Kincl

Jednu borbu do sada je ove godine odradio Roberto Soldić. 4. rujna branio je titulu prvaka KSW-ove velter kategorije, a protivnik mu je bio Patrik Kincl. Poljaci su puno uložili u ovu borbu, između ostalog su za nju napravili sjajnu najavu te se očekivalo da će češki borac Soldiću ponuditi najteži ispit do sada. I pogodili su time.

Kincl se pokazao kao vrlo čvrst borac koji je nakon dvije runde imao 1:1, a također se sjajno izvukao iz jedne giljotine hrvatskog borca. Nije se prezentirao kao ništa više nego vrhunski protivnik, ali niti on nije uspio izdržati nakon što je Soldić izveo ono što mu ide najbolje.

Udarac na početku treće runde bacio je Kincla u probleme, a oni su postali još veći nakon što je krenula Soldićeva dominacija u parteru. U jednom trenutno Čeh više nije odgovarao na udarce i borba je tu bila gotova.

Nakon borbe dogodilo se ono što je bila uvertira najvećoj borbi u povijesti KSW-a, borbi koju će Soldić i Mamed Khalidov odraditi ovog vikenda na KSW 65 priredbi. Soldić naime nije dugo slavio svoju pobjedu nego je preskočio ogradu i došao do Khalidova, izrazivši mu poštovanje, ali i izazov na borbu dva prvaka.

Borba je dogovorena i čeka nas pravi spektakl, a vi se prije toga prisjetite što se to točno dogodilo u rujnu.

Linker
20. travanj 2024 00:50