Regija

(VIDEO) Lovren posjetio Cro Copa u dvorani, pogledajte kako hrvaju legenda i svjetski viceprvak

Dejan Lovren i Cro Cop
 screenshot (Facebook, Cro Cop)
Nije rijetkost da se u dvorani Mirka Filipovića nađu razne poznate osobe

Globalna borilačka legenda Mirko Filipović i svjetski nogometni viceprvak te danas član Zenita iz St. Petersburga, Dejan Lovren, pohvalili su se putem društvenih mreža zajedničkim druženjem koje su upriličili u Cro Cop dvorani.

Kako je Mirko sam otkrio u statusu na Facebooku, Dejana je htio upoznati njegov mlađi sin Filip, kojem je Lovren poklonio svoj reprezentativni dres. Prije toga odradili su jednu 2 na 2 utakmicu malog nogometa, gdje je Mirko priznao kako njegov partner i on nisu imali šanse protiv kombinacije Lovren - Filipović mlađi, no isto tako je dodao kako se Dejan odlučio okušati protiv njega u hrvanju.

Na Mirkovom Facebooku i Dejanovom Instagramu tako se našla i snimka hrvanja, u trajanju od jedne minute, na kojoj vidimo kako se reprezentativni stoper zapravo jako dobro snašao.

Osim spomenutim snimkama, Lovren se pohvalio još nekim fotografijama. Tako je on kvalitetno iskoristio slobodno vrijeme između dva treninga reprezentacije, koju čekaju čak tri kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Nakon toga se Lovren vraća u Rusiju, gdje je u posljednjih nekoliko utakmica ponio Zenitovu kapetansku traku. Sve je to samo dokaz o kakvom se karakteru radi.

Linker
19. travanj 2024 14:32