Regija

(VIDEO) Luka Pratljačić brutalnim nokautom porazio talijanskog prvaka i izborio finale u Marakešu!

Pratljačić vs. Lenzi

 Screenshot (youtube, Ibo Boxing)
Prvu rundu je Talijan dobio, a nakon toga je uslijedio i incident s ringom i duža pauza

Jedan od najboljih hrvatskih boksačkih amatera Luka Pratljačić sinoć je boksao u polufinalu Golden Belt turnira u Marakešu u Maroku, a možemo samo reći kako mu je meč prošao na najbolji mogući način. Luka je izborio veliko finale u kojem ga čeka Ramazan Karnukaev, no vjerujemo kako će osječki nokauter riješiti i njega.

Sinoć je Pratljačić boksao protiv talijanskog prvaka Diega Lenzija, a meč je završio nakon samo nekoliko sekundi druge runde. Nakon što se zvono oglasilo, Lenzi je počeo napadati širokim krošeima te je Luka to maestralno kaznio – lijevim direktom ga je pogodio točno u bradu i poslao ga na pod, a sudac je nakon toga odmah prekinuo borbu!

Luka je ovim nokautom izborio veliko finale ovog odličnog turnira, a još je jednom pokazao zašto ga se naziva jednim od najboljih hrvatskih amatera. U prvom meču je Luka nokautirao doprvaka Europe Ghadfu, a u finalu će ga čekati opasni Rus.

Inače, Lenzi se krajem prošle godine borio i s Markom Milunom gdje je pokazao da je kvalitetan boksač, no Milun je pobijedio na bodove i bio bolji boksač. Lenzi je sada naletio na još jednog odličnog Hrvata, no ovog puta je završio nokautiran u drugoj rundi. Prvu rundu protiv Pratljačića je pobijedio, a marokanski sudac je i brojao Pratljačiću koji se više poskliznuo. Nakon toga je uslijedio i incident s ringom kada su popustili konopci, nakon čega je uslijedila duža pauza.

Nadamo se kako će Karnukaev u finalu završiti kao i Lenzi u polufinalu, a dok čekamo Lukin finalni meč, uživajte u sinoćnjem nokautu:

Linker
18. travanj 2024 21:14