Regija

(VIDEO) Megdan objavio novu najavu za Croatu i Vasu: 'On definitivno nije normalan'

Francisco Barrio i Vaso Bakočević
 Instagram
Borilačka promocija Megdan polako se priprema za svoju iduću priredbu i borbu koja bi prema njihovom mišljenju trebala podići regiju na noge. Riječ je o okršaju Vase Bakočevića i Francisca 'Croate' Barria, a za tu su borbu sad objavili i video najavu koja je zapravo dio najavnog filma koji će uskoro biti objavljen.

Megdan je ovih dana otkrio kako će se njihova sedma priredba održati 5. travnja u Novom Pazaru, a već sada se sva promocija vrti oko borbe Bakočevića i Barria. "Kuhala" se ta borba još od vremena kad su se obojica borili u FFC promociji i sad je napokon došlo vrijeme da se ona održi.

Promocija bi 3. ožujka trebala objaviti najavni dokumentarac koji bi bio nešto po uzoru na UFC-ov "Countdown", a sad je kao prva najava objavljen jedan insert iz istog. U njemu možemo vidjeti što Barrio i Bakočević govore jedan o drugom. Dok jedan pokušava objasniti kako posjeduje ono što onaj drugi nema, ovaj drugi vjeruje da je njegov protivnik samo još jedan nepoznati borac koji se preko njega želi pokušati probiti na sceni.

Ovo ipak neće biti glavna borba sedmog Megdana. Tu čast dobili su kickboksači Čedo Pantić i Miloš Keljanović, što je zapravo još jedna borba koju fanovi već dulje vrijeme žele vidjeti, barem oni nekako bliže Megdan promociji.

Nećemo citirati što su točno ovi ljuti protivnici ovim putem rekli nego ćemo vam prepustiti da to pogledati sami. Minutu vremena vjerujemo da imate.

Linker
25. travanj 2024 17:54