Regija

(VIDEO) Miran Fabjan dolazi utišati Sarajevo: Pogledajte kako je šokirao Maribor za samo 46 sekundi

Miran Fabjan (desno)

 SCREENSHOT/YOUTUBE/VFN
Nitko nije očekivao da će svladati jednog od renomiranijih slovenskih boraca

Brojimo još samo tjedan dana do nove velike priredbe u režiji FNC-a. Najjača regionalna MMA promocija održat će 14. po redu veliki "event" i prvi puta će doći u bosanskohercegovačku prijestolnicu Sarajevo.

Ova lokacija savršena je za veliki povratak na borilačku scenu jednog od boraca koji dugo nije kročio u kavez, a uživa enormnu popularnost, Tome Spahovića. "Bosanska zvijer" (8-6) vraća se u kavez nakon osam godina pauze, a protivnik će mu biti slovenski borac Miran Fabjan.

"Slo Rocky" odradit će svoj peti MMA meč, a do ovoga trenutka ima polovičan omjer pobjeda i poraza. Na njegovu sreću, u pozitivnom je nizu, a mi ćemo se prisjetiti borbe s kojom je i krenuo na pobjednički kolosijek.

Radi se o meču na Valhalla Fight Night 6 priredbi koja se održala u ožujku ove godine u Mariboru. Tada se borio protiv Tadeja Dajčmana i usto se vratio u MMA nakon 14,5 godina.

Nitko nije očekivao da će svladati jednog od renomiranijih slovenskih boraca, ali odmah je nametnuo svoj tempo i nokautirao ga nakon samo 46 sekundi i šokirao sve prisutne u dvorani.

Snimku borbe možete pogledati OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 21:11