Regija

(VIDEO) ‘Morao sam ga stisnuti za sisice, jače je od mene‘: Pogledajte sučeljavanje ‘Croate‘ i Vase Bakočevića

Vaso Bakočević (lijevo) i Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio (desno)

 Screenshot (voyo.hr)
Fanovi FNC-a i regionalnog MMA-a dobili su revanš koji su toliko priželjkivali

Odlična vijest došla je jučer od strane FNC-a. Neposredno uoči glavne borbe večeri, u kavez su kročili Vaso Bakočević i Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio, a bila je to potvrda najiščekivanijeg revanša u regiji.

‘‘Croata‘‘ i ‘‘Psihopata‘‘ odradili su sučeljavanje, a potvrđeno je kako ćemo revanš gledati 4. studenog (11. mjesec) u Beogradu. Još u devetom mjesecu 2021. godine, Barrio je porazio Vasu nakon samo 60 sekundi borbe, ali bitan detalj je ozljeda Bakočevića na samom početku meča. Vaso je ozlijedio nogu prilikom pokušaja ‘‘kicka‘‘, završio je na tlu, a ‘‘Croata‘‘ je ‘‘giljotinom‘‘ zaključio posao.

Naravno da je Bakočeviću teško pao poraz na takav način, jer nije niti uspio pokazati može li se nositi s ‘‘Croatom‘‘. Više od dvije godine čekao je priliku na revanš, a čekala je i publika u našoj regiji.

Nema sumnje da će ovaj meč privući ogroman interes publike, a oba borca doći će maksimalno spremni na međusobni obračun. ‘‘Croata‘‘ je jučer nakon sučeljavanja imao kratku poruku za Bakočevića i sve koji će popratiti ovaj meč.

‘‘Dao sam mu priliku da se bori još jednom, pa ću ga poslati u mirovinu.‘‘, izjavio je hrvatsko-argentinski borac, na što je Petrak upitao Vasu hoće li uistinu dopustiti Barriju da ga pošalje u mirovinu.

‘‘Nikad! Slušaj ovo, skinuo sam majicu da svi ovdje vide da sam ja najgore građeni borac u povijesti FNC-a. Jedino je Forgač gore građen od mene (smijeh). Ja čak niti ne treniram MMA, razmišljam ozbiljno da počnem piti alkohol, a svejedno ću usrati ‘Panchija‘‘‘, uzvratio je Vaso u svom stilu.

FNC je danas putem svojih društvenih mreža odlučio podijeliti video tog sučeljavanja koje se održalo u kavezu unutar pulske Arene, a Bakočević je brzo ostavio komentar.

‘‘Morao sam ga stisnuti za sisice, bilo je jače od mene.‘‘, napisao je Vaso, ali nismo dugo čekali ‘‘Croatin‘‘ odgovor.

‘‘Zato ću ja tebe stisnuti za vrat u Beogradu.‘‘, odgovor je samouvjerenog ‘‘Panchija‘‘.

image

Komentari na Instagram stranici FNC-a

Screenshot (instagram, Fnc)

Pogledate li samo koliko je komentara i reakcija izazvao FNC-ov video, bit će vam jasno kako se radi o meču koji će ‘‘zapaliti‘‘ regiju. Što dodati, osim da jedva čekamo FNC-ov event u Beogradu (4.11.), a vjerujemo da će i ostatak ‘‘fight carda‘‘ ponuditi mnoštvo zanimljivih mečeva.

Linker
24. travanj 2024 10:08