Regija

(VIDEO) Odrađeno posljednje sučeljavanje Martinjaka i Hatcha prije borbe za titulu

Marko Martinjak, Jarome Hatch

 Screenshot (instagram, Thehatchetmma, Princeofbkb1990)
Sve je spremno za meč

Sve je spremno za večerašnji napad na titulu kruzer kategorije BYB Extreme organizacije u kojoj će se susresti Marko Martinjak i Jarome Hatch. Marko već drži BKB i Police Gazette svjetske pojaseve supersrednje kategorije, a sada će imati priliku osvojiti pojas i u višoj kategoriji.

Jarome Hatch je 36-godišnjak, prije svega MMA borac s preko 40 nastupa iza sebe, te do sada neporažen u boksu golim šakama. Sinoć je dvojac odradio posljednje sučeljavanje prije meča, a za razbijanje tenzija pobrinuo se Marko simpatičnom gestom grljenja protivnika, na što ga je ovaj s nevjericom gledao.

U suradnji sa svojim trenerom i menadžerom Ivicom Ivićem Marko je odradio pune pripreme, a kao glavni sparing partner došao mu je iz Engleske poznati BKB borac James Connelly. Iako se većina boraca u ‘bare knuckle‘ meč dolazi potući, Marko je to ipak doveo na jednu višu razinu gdje se prije svega oslanja na svoju tehniku i kretnje, te boksačko iskustvo, a onda na tvrde šake kojima je uvijek završavao svoje protivnike.

Jarome Hatch je nešto niži od Martinjaka, te nabite građe za razliku od njegovog zadnjeg protivnika Chada Kellyja koji je bio njegove visine. To znači da će kratiti distancu i oslanjat se na blisku borbu, što će Martinjak morati neutralizirati kretnjama i prednjim direktom. Ako ‘Prince of Bare Knuckle‘ osvoji pojas BYB Extreme organizacije, vjerojatno će imati status GOAT-a što se Hrvatske tiče u boksu golim šakama, a neće biti daleko niti od toga da to postane i u svijetu.

Linker
20. travanj 2024 00:03