Regija

(VIDEO) Pajić pala nakon prve razmjene, borba je potrajala samo 51 sekundu

Larissa Pacheco i Julija Pajić
 screenshot (PFL)
Još loših vijesti stiglo je u ranim satima petka... I Julija Pajić porazom je otvorila PFL-ov turnir

Nevjerojatno, nakon što je Ante Delija izgubio za samo 46 sekundi, u prvoj minuti zaustavljena je i Julija Pajić (3-1).

Nismo ni došli k sebi od eksplozivne i kratke borbe u kojoj je Bruno Cappelozza svladao 30-godišnjeg Dubrovčanina, a već je završila i ona u kojoj smo gledali Pajić i njenu suparnicu Larissu Pachecu (14-4).

Vrlo kratko trajao je prvi nastup Crnogorke Pajić na PFL-ovom turniru u lakoj kategoriji. Otvaranje njenog meča s Brazilkom iz Belema bilo je eksplozivno, ali i kobno za Juliju koja je nakon svega nekoliko sekundi pala od preciznog lijevog krošea. Pacheco nije trošila vrijeme i dala joj priliku da se opravi, već se odmah spustila, vrlo brzo uzela 'full mount', te serijom udaraca stigla do prekida.

Službeno vrijeme pokazalo je da je ovaj okršaj u Atlantic Cityju trajao 51 sekundu, a Pachecho je ovom TKO pobjedom ugrabila šest bodova.

Udarac koji se srušio Pajić pogledajte OVDJE, a snimku prekida OVDJE.

PFL pravila

Umjesto dosadašnjeg formata, unutar kojeg je nastupalo 12 boraca po kategoriji te je njih osam prolazilo u drugi krug, ovoga puta od deset boraca u drugi krug prolaze njih četiri. To bi značilo kako više nema četvrtfinala nego se odmah odlazi u polufinalne okršaje.

Za one koji nisu upoznati s PFL-ovim sustavom bodovanja u prvom dijelu turnira, pobjeda prekidom u prvoj rundi donosi šest bodova, u drugoj pet, a u trećoj četiri. Pobjeda sudačkom odlukom donosi tri boda.

Konačnom pobjedniku natjecanja po svakoj kategoriji osigurana je milijun dolara vrijedna nagrada.

Linker
19. travanj 2024 11:17