Regija

(VIDEO) Pogledajte kako je Alen Babić završio svog prvog profesionalnog protivnika

Babić vs. Stojanović
Alen Babić odradio je prošlog tjedna svoj profesionalni boksački debi nastup, a već nadolazećeg vikenda bit će dio uvodnog programa spektakla koji u londonskoj O2 Areni predvodi Dillian Whyte. Pogledajte na koji je način hrvatski boksač riješio svoju prvu prepreku na putu prema zvjezdanoj karijeri kakva mu se prognozira.

Boksač iz zagrebačkog BK Leonardo svoju je profesionalnu karijeru započeo iznenada, no već je neko vrijeme bio spreman za nju. Da nije bilo tako ne bi niti završio u pripremom kampu Dilliana Whytea. Tamo je sve završilo tako da je Whyte izrazio želju da Babić nastupi na velikoj priredbi Matchroom Boxinga koju on u subotu predvodi borbom protiv Oscara Rivasa. Babić je to prihvatio, ali prije toga je u Rimu odradio svojevrsni uvodni meč.

Bilo je to u četvrtak na Matchroom Boxing priredbi koju je predvodio Serhiy Demchenko, a cijela se prenosila na DAZN platformi. Babić je tamo savladao Lazara Stojanovića iz Srbije prekidom u drugoj rundi. Ispod teksta možete pogledati najbolje trenutke meča i način na koji je isti završio.

Što se tiče subotnjeg nastupa, Babićev protivnik još uvijek nije objavljen, no nadamo se kako bismo danas ili sutra mogli saznati tko će to biti. U svakom slučaju, Babić je već dokazao kako je spreman, a povjerenje koje u njega imaju Dillian Whyte i njegov tim neopisiv je vjetar u leđa. On je sam na Facebooku, pri objave snimke prvog meča napisao kako je riješio prvog, a da mnogi tek dolaze. Ne sumnjamo u to.

Linker
18. travanj 2024 04:49