Regija

(VIDEO) Pogledajte kako se Toni Filipi priprema za svjetsko prvenstvo u Rusiji

Toni Filipi
 BK Gladijator
Nešto više od mjesec dana ostalo je do svjetskog boksačkog prvenstva. Jedan od boksača koji će u Rusiju krenuti po medalju je Toni Filipi. Nakon prošlog mjeseca osvojene bronce s Europskih igara, Toni namjerava na globalnom natjecanju pokazati kako to nije njegov maksimum.

Filipi je u Minsku poražen u polufinalu od Muslima Gadzimagomedova, u čiju će sad domovinu otići pokušati nadmašiti rezultat, a možda se čak njemu osvetiti za poraz. Odradio je Filipi tada dobar meč, pokazao je da ima što ponuditi u svjetskom vrhu, no nijanse su presudile prve dvije runde. Svakako je u tom meču prikupio vrijedno iskustvo pred ono što slijedi. A slijede tri velika natjecanja. Najprije Svjetsko prvenstvo, nakon toga kvalifikacije za Olimpijske igre, a onda vjerujemo i najveće sportsko natjecanje na svijetu. No, ide se korak po korak, natjecanje po natjecanje.

Svjetsko prvenstvo održava se od 7. do 15. rujna u Ekaterinburgu, a nakon što je odmorio u svojim Salima na Dugom Otoku, Toni se vratio u Zagreb. Krenuo je s pripremama u svom BK Gladijator, gdje je i nastala video kompilacija koju dijelimo ispod teksta. Trener Tomo Kadić od Tonija je stvorio nevjerojatan kalibar boksača spremnog za najviše domete. Prvo veliko seniorsko natjecanje obilježio je osvajanjem bronce. Već na ovo odlazi s namjerom osvajanja još sjajnije medalje.

Linker
19. travanj 2024 14:26