Regija

(VIDEO) Pogledajte meč Čede Pantića protiv Milana Paleša iz Slovačke

Paleš vs. Pantić
 screenshot/Youtube
Unatoč hrabrom pristupu i zapravo hrabroj odluci da samo prihvati meč protiv Milana Paleša, Čedo Pantić nije uspio savladati iskusnijeg slovačkog borca. Pogledajte cijeli meč u kojem je 'TDI' dao sve od sebe, no kao što je rekao njegov trener Predrag Stanković, ovog puta naišao je na trenutno boljeg od sebe.

Pantić je nastupio na priredbi promocije 'Boj o Tatry', gdje je doveden kao zamjenski protivnik sudioniku glavne borbe, Milanu Palesu. Riječ je o vjerojatno najboljem slovačkom i jednom od najboljih europskih boraca, koji se zapravo priprema za napad na pojas prvaka Enfusion promocije. Pantić je dobio poziv za ovaj meč tri tjedna prije održavanja istog, a kako je bio u treningu, odlučio je prihvatiti poziv.

Hrabro se suprotstavio puno iskusnijem borcu te isto tako borcu koji se trenutno nalazi u životnoj formi. Dao je sve od sebe, ali jednostavno nije uspio napraviti više. Da je pobjeda slovačkog borca bila čista i zaslužena, da se zaključiti i iz Facebook statusa Čedinog trenera, Predraga Stankovića.

"Pozdrav svima. Sinoć nije bila naša večer jer jednostavno smo radili meč protiv čovjeka koji je u ovom trenutku bolji od Čede. Iskusniji je i stariji te mu mi ovim putem čestitamo na fer i zasluženoj pobjedi. Mi se vraćamo u dvoranui i nastavljamo s treninzima. Ovaj meč nam je dobro došao jer smo puno naučili iz njega. Hvala svim sponzorima koji su uz nas u dobru i u zlu, kao i svima vama koji nas podržavate", napisao je Stanković.

Snimku cijelog meča možete pogledati ispod teksta. Mladim borcima često ovakvi mečevi jako dobro dođu za prikupljanje iskustva te se iz njih puno više nauči nego iz pobjeda. Za vjerovati je kako će tako biti i u slučaju ovog mladog i talentiranog borca, koji je prije svega veliki radnik.

Linker
15. travanj 2024 11:24